реклама

реклама

Близько 120 поривів на мережах КП «Черкаситеплокомуненерго» та майже 30 – по «Черкаській ТЕЦ» виявили тепловики під час гідравлічних випробовувань, які розпочались у Черкасах 9 липня. Вже ліквідовано 61 порив на трубопроводах КП «ЧТКЕ» та 18 – на магістралях Черкаської ТЕЦ. Роботи на аварійних ділянках здійснюють бригади «Черкаситеплокомуненерго» та «Черкаської ТЕЦ».

Як розповіла начальник управління житлово-комунального господарства Алла Грохольська, тест на міцність вже пройшли мережі мікрорайону «Митниця» та частково центральної частини Черкас. Із 29 липня у будинках цих мікрорайонів відновлено подачу гарячого водопостачання.

Починаючи з цього тижня бригади Черкаської ТЕЦ працюють по вул. Благовісна (на відрізку від вул. Енгельса до вул. Сєдова), де через зношеність мереж виник значний порив. Загалом там замінять 8 метрів труб діаметром 500 мм. Після чого тепловики почнуть випробовувати мережі від Припортової котельні по вул. Калініна, вул. Вербовецького до вул. Петровського.

Наступними на черзі проведення гідравлічних випробовувань будуть мережі Південно-Західного району, мікрорайону «Хімселище» та «Привокзальний».

За словами Алли Грохольської, через зношеність мереж, яким вже по 40-50 років, під час гідравлічних випробовувань трапляється значна кількість поривів. Таким чином вдається виявляти найбільш слабкі місця у системі, усунувши їх до початку опалювального сезону. Але, на жаль, допоки тривають ремонтні роботи городяни мусять загартовуватись під холодним душем.

– Це – вимушена необхідність. Аби у холодні місяці черкасці не мали перебоїв з постачанням гарячої води до їх осель та опаленням, – наголосила Алла Олександрівна.

До речі, крім того, нині «Черкаситеплокомуненерго» вже перевірило практично всі свої котельні, за виключенням ПЗР. Загалом 33 об’єкти

– «Черкаситеплокомуненерго», починаючи з червня, поступово перевіряли свої котельні та мережі у мікрорайонах міста. Вже пройшли тест на міцність котельні та мережі «Черкаситеплокомуненерго» у мікрорайонах «Луначарський», «Казбет», «Соснівка» «Дахнівка», а також у районах вул. Ільїна-Котовського, вул. Красовського, вул. Хрещатик та вул. Крилова, – повідомила Алла Олександрівна.

Про це інформує прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Таня 31.07.2012 18:38
А що ж тоді в травні-червні було? Майже три тижні без гарячого водопостачання населення було. і знову вже 10 днів води гарячої немає.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100