реклама

реклама

Учора в Черкасах близько 17:00 на перехресті вул. Шевченка-І.Франка черкащанин, водій а/м SUZUKI GRAND VITARA, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на 8-річного велосипедиста, жителя м. Черкаси, учня 3-го класу. Той саме переїздив проїжджу частину по пішохідному переходу.

Внаслідок пригоди велосипедист отримав забій обох колін, забій правої скроневої ділянки голови та перелом верхніх зубів. Про це інформує прес-служба ДАІ області.

Управління ДАІ Черкащини звертається до учасників дорожнього руху з проханням бути уважними та обережними за кермом, не забувати, що на вулицях під час літніх канікул побільшало дітей. Водіям транспортних засобів необхідно також підвищити увагу до маленьких пішоходів. Пам’ятайте: поведінка дитини на дорозі, часто є непередбачуваною. Тож будьте особливо уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей.

У місцях відпочинку дітей, будьте особливо уважні і заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 ktd 01.08.2012 12:19
Водятлы распустились
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Черкащанин2 01.08.2012 08:49
Да на велосипеде не переезжать нужно пешеходный переход, а переходить ведя велосипед рядом. А то сц.... летают безбашенно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100