реклама
Sucurity Police

реклама

 До редакції інтернет-видання «Прочерк» звернулися жителі села Матусів Шполянського району зі скаргою. Люди розповідають, що на центральному ставку села масово дохне риба і через сморід біля ставка вже неможливо пройти.


– Стоїть нестерпний стійкий запах. Місцева влада не реагує на ситуацію, а при такій високій температурі це може обернутися екологічною катастрофою. Адже ставок знаходиться в центрі села. Багато людських городів виходять до берега. Крім того, така вода може потрапити в людські криниці, – зазначають селяни в листі до редакції.


За коментарем ми звернулися до сільської голови Тетяни Голобородько. Вона повідомила, що ситуація з ставком на сьогодні «незрозуміла».

– Так, проблема справді існує. Я не рибак, але ті, хто ловить рибу в ставку, кажуть, що карась живий, а от товстолобик сплив. Може це через спеку, а може через якусь інфекцію. Я вже з понеділка дала розпорядження направити орендарям листа з проханням виправити ситуацію. У відповідь вони повідомили, що міри прийняті, – зазначила Тетяна Голобородько.

Вона зауважила, що чула про подібну проблему і в інших селах. Припускає, що це може статися не з вини орендарів, а через спеку. Проте запевнила, що зробить все можливе, щоб покращити екологічну ситуацію на ставку.

У свою чергу перший заступник голови Шполянської райдержадміністрації Василь Колісник повідомив «Прочерку», що вже завтра, у четвер, їхатиме у село розбиратися. Тож детальніше пообіцяв розповісти про проблему та вжиті заходи наприкінці тижня.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Матусяни 04.08.2012 11:51
Велике Вам спасибі, після Вашого втручання, наші керівники "зашевелились" і на сьогоднішній день проблему майже подолано...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100