реклама

реклама

Нещодавно Політична партія «УДАР Віталія Кличка» відкрила двері семи громадських приймалень у Черкаської області, які надають консультації з життєво важливих для черкащан питань: надання соціальної допомоги, обрахунку пенсії, вирішення земельних конфліктів і так далі.

Протягом тижня до громадських приймалень «УДАРу» звернулося більше сотні громадян. Найбільше звернень надійшло від жителів Городищенського, Шполянського та Корсунь-Шевченківського районів. Зокрема громадян, які звернулися до «УДАРу», хвилює низький рівень пенсій та заробітної плати, відсутність достатньої кількості рейсових міжміських автобусів, вибоїни на дорогах тощо.

Куди звернутись:

Громадські приймальні відкрито у смт. Чорнобай за адресою вул. Леніна, 110; смт. Драбів (вул. Шевченка, 7); м. Городище (вул. Героїв Чорнобиля, 28а); м. Шпола (вул. Піонерська, 37а); м. Корсунь-Шевченківський; м. Сміла (вул. Леніна, 67г); м. Звенигородка (вул. Шевченка, 66).

Невдовзі планується відкрити громадські приймальні і в інших містах області.

Про це інформує прес-служба партії «УДАР».

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Провидець 01.08.2012 14:32
,,Зокрема громадян, які звернулися до «УДАРу», хвилює низький рівень пенсій та заробітної плати, відсутність достатньої кількості рейсових міжміських автобусів, вибоїни на дорогах тощо ". Звернулися. А що далі? А нічого, вибори все спишуть. Таких приймалень, гарячих ліній і прочих уловок. хто тільки не відкривав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Крук 01.08.2012 10:47
Боже, ж ти мій!
І приймальні системно працюватимуть? :lol: :lol: :lol:
От це називається системна робота на користь людей :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Василь 01.08.2012 10:23
Хтось вірить в те, що Кр...ко здатен залатати діри на дорогах? Його подільниця Каралєвская вже раз пробувала... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100