реклама

реклама

Неподалік села Потоки, Катеринопільського району в закруті річки Велика Вись, група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону Територіального управління МНС у Черкаській області тільки в цьому році тричі проводила роботи із вилучення та знешкодження снарядів різного типу та калібру. Усього тут було знайдено 40 таких снарядів.


З метою більш ретельної перевірки, яка включає у себе проведення пошукових робіт на дні річки Велика Вись, до робіт були запрошені водолази-сапери 1-го спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби ЦЗ МНС України.

30 липня поточного року вони за допомогою спецобладнання обстежили найбільш вірогідне місцезнаходження вибухонебезпечних предметів на дні річки Велика Вись. Під час чотиригодинних пошукових робіт під водою водолази-сапери знайшли 4 артилерійських снаряди діаметром 75 мм, 1 – діаметром 88 мм, 1 - діаметром 152 мм та один підривник снаряда часів Великої Вітчизняної Війни.

Усі вибухонебезпечні предмети були підняті з дна річки та передані для знешкодження групі піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Територіального управління, інформує прес-служба МНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100