реклама

реклама

З початку року податківцями Черкащини встановлено 1624 випадки використання праці незареєстрованих найманих працівників.

Легалізовано понад 3 млн. грн. доходів таких працівників та донараховано 450 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Про це повідомив голова ДПС у Черкаській області Петро Хукаленко.

«Нами також виявлено 415 фактів виплати заробітної плати в «конвертах», - зазначає Петро Хукаленко, - сума легалізованого доходу за цими фактами склала майже 3,4 млн. грн., а бюджет додатково отримав 500 тис. грн. податків».

Одним з напрямків боротьби податкової служби регіону з фактами виплати заробітної плати найманим працівникам у розмірі, нижчому за мінімальний, є проведення протокольних бесід з такими роботодавцями.

За словами Петра Хукаленка, працівниками ДПС у Черкаській області проведено 1530 таких бесід із фізичними та юридичними особами - суб’єктами господарювання. В результаті цих зустрічей фонд оплати праці найманих працівників збільшений на 5,2 млн. грн., а додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб до місцевих бюджетів склали 785 тис. грн.

«Від імені ДПС у Черкаській області, - зазначив Петро Хукаленко, - я закликаю кожного жителя області не бути байдужим до власного майбутнього та пропоную громадянам повідомляти про всі відомі їм випадки заниження роботодавцями офіційної заробітної платні працівників, виплати її «у конвертах”, використання «неофіційної» робочої сили тощо за телефоном (0472) 33-91-17».

Про це інформує прес-служба ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100