реклама

реклама

Компанія «Київстар» презентує новий соціальний проект «Знай Україну». Його мета – надихнути українців знати більше про рідну країну. Найкращому знавцю дня «Київстар» даруватиме 20 тисяч гривень, знавцю тижня – 80 тисяч гривень. Той, хто знає Україну найкраще, має можливість отримати 1 мільйон гривень.

За результатами дослідження GFK Ukraine, 60% українців знають Батьківщину лише поверхнево, а 19% – взагалі майже нічого про неї не знають. Також дослідження показали, що 65% респондентів хотіли б знати про Україну більше. За словами директора з корпоративних зв'язків Жанни Пархоменко, новий проект «Київстару» допоможе покращити знання українців про рідну країну.


– Це наша перша спроба поєднати комерційний продукт із соціальною складовою. Ми хочемо показати успішний приклад та довести, що таке поєднання можливе, а соціальні проекти можуть бути самоокупними, – повідомив директор з розвитку продуктів та нового бізнесу «Київстар» Олексій Киреєв.

З 1 серпня до 28 жовтня 2012 року кожен українець, який досягнув повноліття, зможе взяти участь у проекті. Для цього на свій мобільний потрібно замовити контент-послугу «Знай Україну», надіславши слово СТАРТ на номер 380. Після цього на телефон почнуть приходити запитання про Україну з 5 варіантами відповідей (3 варіанти відповіді на питання, «пропустити» та «мінус варіант»). Запитання стосуються таких сфер, як історія, географія, демографія, економіка, традиції, мода, культура, кухня, наука, шоу-бізнес, спорт, відомі українці особистості та інші. SMS-сесія триває півгодини. У кожного абонента також будуть 3 підказки та 3 можливості пропустити питання. Відповідати можна до першої неправильної відповіді. Той, хто дасть найбільшу кількість відповідей за визначений час, і стане переможцем дня.

Одна SMS-сесія коштує 7 гривень 44 копійки. SMS-ки у ході «гри» не оплачуються.

За словами директора з розвитку продуктів та нового бізнесу «Київстар» Олексія Киреєва, переможців буде визначати програма, що додає конкурсу об’єктивності. Можливість отримати приз повністю залежить від знань учасників.

Обличчям нового проекту «Знай Україну» став відомий музикант Олег Скрипка.


– Стати обличчям цього проекту я погодився відразу, адже для себе вже давно зрозумів, що тільки спільно можна робити якісь прекрасні речі. Культурні та патріотичні проекти треба робити дуже масштабно. У нас гуртом це зараз вдається, – зазначив Скрипка.

Також артист розповів, що і сам спробує свої сили у проекті, тільки не заради матеріальної вигоди, скоріше – від цікавості.

Над проектом «київстарівці» працювали 1,5 роки.

– Ми довго думали, які питання мають бути у цьому проекті. Підібрали близько 5 тисяч. Вони цікаві та корисні, – розповіла Жанна Пархоменко.

Усі питання поділятимуться на 4 рівні складності: прості, середні, складні та дуже складні. Більшість з них – прості. Також будуть питання на логіку, відповіді на які неможливо буде знайти у пошукових системах. Це допоможе вберегти проект від програмних шахраїв.

Запитання для проекту у «Київстарі» готували самі. Однак всі вони завірені професорами Київського національного університету.

Перед початком SMS-сесії працівники «Київстару» радять абонентам перевірити рахунок, ознайомитися з правилами на сайті iloveukraine.com.ua, а також перевірити, чи налаштована послуга SMS та якість покриття.

Щодо виграних грошей, то їх можна буде отримати, навіть не приїжджаючи до Києва. Після виграшу «Київстар» зв’яжеться з абонентом та перешле їх на названий ним номер банківської картки.

Нагадаємо, «Знай Україну» – не перший соціальний проект, створений «Київстаром». Минулого року команда також презентувала національний проект «Поділіться любов’ю до України», за умовами якого українці ділились красою нашої країни через фотографії. За 10 місяців на порталі iloveukraine.com.ua завантажено вже більше 115 тисяч фотографій. Найактивнішими виявились такі міста, як Київ, Львів, Одеса, Харків та Кривий Ріг.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Земляк 13.08.2012 09:46
Цитую Данута Володимирівна:
Я прийняла участь у пректі"знай Україну" і мені прийшло SMS,що я виграла 20000 гривень,де я можу їх отримати? Мій тел.0976104116

Щирі вітаннячка.Спробуйте до центру Київстар навпроти Будинку торгівлі, там мали б знати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 КиївСтар 13.08.2012 09:41
Цитую Данута Володимирівна:
Я прийняла участь у пректі"знай Україну" і мені прийшло SMS,що я виграла 20000 гривень,де я можу їх отримати? Мій тел.0976104116

В Оксани Колісник. Вона знає і може все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Данута Володимирівна 13.08.2012 08:11
Я прийняла участь у пректі"знай Україну" і мені прийшло SMS,що я виграла 20000 гривень,де я можу їх отримати? Мій тел.0976104116
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Оксана Колісник 01.08.2012 16:54
Ех, скрипочко! Відспівалася. Розсихаєшся і рипиш, стрій не тримаєш...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Петя 01.08.2012 16:27
"За словами директора з розвитку продуктів та нового бізнесу «Київстар» Олексія Киреєва, переможців буде визначати програма, що додає конкурсу об’єктивності. Можливість отримати приз повністю залежить від знань учасників." - Програму в студію! Київстарівці винайшли мелофон?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100