реклама
Sucurity Police

реклама

У ході перевірки черкаською прокуратурою подій на Соборній площі, що відбулися 6 липня, з’ясувалося, що порушень з боку міліції не виявлено. Про це сьогодні на сесії Черкаської міськради повідомив заступник прокурора міста Черкаси Володимир Ляшко.

За словами виступаючого, ніяких скарг від постраждалих під час мітингу депутатів міськради Миколи та Максима Булатецьких, а також від заступника голови ГО «Воля ХХІ» Ігоря Сичова не надходило. Проте Володимир Ляшко наголосив, що остаточного рішення прокуратури ще немає, бо ще з’ясовується законність перебування того дня на площі представників «Грифону»

Обурився з-приводу почутого депутат Віктор Білоусов, який здивувався інформації, нібито Булатецькі і Сичов нікуди не скаржилися. Адже відомо, що, наприклад, Ігорю Сичову під час знесення наметового містечка зламали руку.

– Вам він казав одне, а слідчому інше. Зокрема, Сичов повідомив слідчому на допиті, що сам перечепився і впав, – повідомив Володимир Ляшко.

Як відомо, 6 липня в Черкасах міліція по-звірячому розправилася з опозицією. Так, вони розгромили наметове містечко, а одних з організаторів мітингу – Миколу та Максима Булатецьких – заарештували.

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Сірко 02.08.2012 14:39
Дякуючи таким прокурорам прості люди не вірять вже нікому. Багато тисяч людей на площі і по телевізору бачили на свої очі як хлопцю ламали руки, а прокуратура в нас сліпа і глухо німа... Мені кажиться що в нас прокуратура в Україні зайва, тому що вона не захищає потерпівших, а захищає тільки владу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 кактус 02.08.2012 12:24
Висловлюю співчуття Українцеві Ігорю Сичову через смерть його батька. Нехай землю йому буде пухом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Nazar Obidzinski 02.08.2012 12:04
На жаль, поки що реакцію від Ігоря Сичова вам не вдасться почути. Щойно ми дізналися про смерть його батька і він від"їжджає на похорон. Висловлюємо співчуття родині.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Рідна кафедра 02.08.2012 11:44
Що за публікація така, "Прочерк"? :sad: А де - слово самого Сичова, про якого прокурор каже, що він начебто сам заявив, що "перечепився і впав"?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Рефері 02.08.2012 11:29
Настане час і "правоохоронцям" відповісти за злочини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Оксана Колісник 02.08.2012 10:26
Земля - кругла. І для прокурорів, і для слідчих.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100