реклама

реклама

Загальна сума легалізованого доходу таких громадян склала 942 тис. гривень. Такими є попередні результати цьогорічної операції «Урожай», про які повідомив перший заступник голови ДПС у Черкаській області Володимир Коломієць.

«У рамках проведення цієї операції виявлено 618 працівників, яким виплачувалась заробітна плата нижче, ніж мінімально встановлена, - наголошує Володимир Коломієць, - сума легалізованого доходу цих громадян склала понад 3,7 млн.грн., а бюджет додатково отримав 560 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб».

Ще виявлено понад 90 громадян, які надавали послуги одноосібникам на власному комбайні і не були зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності, сума такого легалізованого доходу склала майже 700 тис.грн.

«1064 сільських жителів, маючи земельні ділянки площею понад 2 га, реалізовували вирощену на цих ділянках сільськогосподарську продукцію і разом з цим не сплачували жодних податків, - зазначає Володимир Коломієць, - таких доходів легалізовано на суму понад 1 млн. грн., а бюджет отримав понад 150 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб».

На сьогодні за результатами проведення операцій «Урожай-2012» до бюджету додатково надійшло понад 2,8 млн. грн. податків.

ДПС у Черкаській області нагадує, що про факти порушення роботодавцями чинного законодавства про оплату праці найманих робітників в будь-якій галузі народного господарства повідомляйте за тел.(0472) 33-91-17.

Операція «Урожай-2012» триває, інформують у прес-службі ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100