реклама

реклама

Станцію «Швидкої допомоги» передумали переселяти в приміщення колишньої тютюнової фабрики на Благовісній, 170. Із Програми соціально-економічного розвитку, зміни до якої розглядали на сьогоднішній сесії міськради навіть хотіли виключити відповідний пункт, де передбачалися кошти на розробку відповідної проектної документації.  Це питання порушив на сесійному засіданні депутат Ігор Валовий. Він звернув увагу, що приміщення, де нині розташована «Швидка», не відповідають сучасним умовам, там немає ремонтної і технічної бази, приміщень для відпочинку персоналу тощо.

Якщо ви пам’ятаєте, був колись проект перенесення станції «Швидкої допомоги» на вулицю Корольова, де колись розташовувалася колишня автобаза «Медтрансу». Потім ми з подачі міського голови з цим проектом розсталися, бо  з’явився проект перенесення «Швидкої» на Благовісну. Мене цікавить питання, що тепер буде зі «Швидкою допомогою»? – звернувся депутат.

Мер Сергій Одарич відповів, що «це питання дійсно актуальне і дійсно гостре». Але до нього треба підійти виважено.

– Щоб потім не кусати лікті і не витрачати кошти на переробляння тих проектів, які не будуть втілюватися. Ми  сьогодні ввели в експлуатацію і нормально експлуатуємо кілька приміщень на Благовісній, 170. Зокрема, там уже кілька місяців працює повністю перенесений міський Будинок культури і з цього понеділка в повному обсязі працює Центр надання адміністративних послуг. Сьогодні вимальовується можливість подальшої експлуатації і використання з подальшою метою приміщень цього об’єкта. Це бачення породжує серйозні сумніви щодо доцільності перенесення сюди станції «Швидкої допомоги», - сказав мер.

Зокрема, за його словами, розміщення «Швидкої» не дасть можливості нормально використовувати подвір’я. Бо тоді треба буде заблокувати один під’їзд, віддавши його станції.

– У результаті зруйнується комплексність всіх будівель, – констатував Сергій Одарич. – Що стосується «Швидкої допомоги», треба шукати варіанти, які будуть оптимальними і не будуть обмежувати нас у подальшій експлуатації.

Депутат Валовий запропонував залишити в програмі кошти, але повернутися до розгляду приміщення на Корольова. У підсумку пропозицію таки підтримали.

Втім, Сергій Одарич запропонував «разом іти до Черняка» (голови обласної ради, - ред.). Бо приміщення нібито належить обласній раді.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Оксана Колісник 02.08.2012 20:51
Ага. Сьогодні ось пошкодувала, що не було з собою фотоапарата. На такій обшарпаній стінці висить вивіска станції швидкої допомоги! Виглядає такою капітально важкою на порепаній цегляній кладці, що ось-ось відпаде. Це, так би мовити, об'єктивно. А от дивно те, що прозвучало від СО2 :) про "кусання ліктів" та "переробляння проектів". Аж не віриться... Мабуть, здалося... Мабуть минеться...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100