реклама

реклама

Асфальтування вулиць, на яких знято верхній шар старого асфальту, мало розпочатися ще тиждень тому. Але досі роботи не ідуть. Із запитанням, чому це відбувається і чи не затягнеться капремонт доріг до зими, звернувся до мера Черкас Сергія Одарича на сесії міськради 2 серпня депутат Роман  Діскант.

– На Хрещатику зняли верхній шар два тижні тому, а роботи по укладці не починаються. Чи там якісь підозрілі роботи? – запитав він.

За словами Сергія Одарича, вчасному початку робіт завадили перебої в роботі Держказначейства.

– Впродовж двох тижнів ми не могли оплатити аванс підрядникам. Тобто всі роботи, які виконані зараз на Хрещатику, Смілянській, Благовісній, Ільїна –виконувалися без жодної копійки авансу. Підрядник виконував за рахунок власних коштів. Лише три дні тому казначейство пропустило платіж. Відповідно до цього, сьогодні підрядник закуповує матеріали. Через  тиждень роботи почнуться, – запевнив Одарич.

За його словами, орієнтовний термін від початку асфальтування до завершення робіт – 2 – 2,5 місяця.

На «дорожні» проблеми звернув увагу під час сесії і голова бюджетної комісії міськради Сергій Отрешко. Він наголосив, що під час ремонту вулиць постійно виникає потреба в додатковому виділенні коштів чи перерозподілі з одних робіт на інші. Тому закликав депутатів планувати потреби заздалегідь відразу, аби потім до цього не повертатися.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Юрій Винничук 03.08.2012 14:37
а Дисканта волнует только ул.Крещатик? ну как же, ночной клуб "111" там находится.. родное заведение.. а раньше ничего не волновало, своя рубашка ближе к телу..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Оксана Колісник 03.08.2012 09:19
Та як "два тижні" - місяць минув. І для чого треба було пороти гарячку, коли не могли заплатити? До речі, на Котовського так і залишився з минулого року "перший шар" асфальту. Який став і останнім та потроху руйнується. На Ільїна той "перший" вже місцями і з'їздився. І окреме зауваження до зауваження Отрешка :) Сергій Володимирович же ж - фінансист-економіст? То у нас депутати планують потреби самостійно, на свій розсуд, чи їм "щось для роздумів" з виконкому приносять? Може ж час звернути увагу на якість того "щось" і поставити питання про компетентність "когось", хто його виробляє? Тим більше, що Сергій Володимирович є головою профільної комісії, яка відповідає за "стратегічний розвиток, бюджет, фінанси, ціни та регуляторну політику" в місті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100