реклама

реклама

Територію між обласною лікарнею та мікрорайоном Луначарського можуть перетворити на паркову зону. З відповідною пропозицією учора на сесії міської ради виступив депутат Володимир Мамалига. Він запропонував дати доручення відповідним підрозділам, аби розглянули можливість передати квартал між залізницею, вул. Дахнівською, Менделєєва та Ярослава Галана на баланс КП «Дирекція парків» та віднесення її до парковох зони.

– Довгий час дорога між мікрорайоном Луначарського і обласною лікарнею залишається лише проектом. Всі намагання припинити проїзд транспорту через цю ділянку не приносять успіху. Там рухається вантажний транспорт, будь-який. Триває безконтрольна вирубка, захаращення цього масиву. Тому таке рішення допомогло б привести ділянку в божий вигляд, – прокоментував Мамалига.

Мер Черкас Сергій Одарич погодився дати доручення департаменту містобудування і архітектури, аби розглянули цю пропозицію і відзвітували на наступній сесії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 коментар 03.08.2012 13:55
"Всі намагання припинити проїзд транспорту через цю ділянку не приносять успіху"
Если там люди ездят, значит это удобно, зачем запрещать???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 111 03.08.2012 12:43
Видно,що починаються вибори.Читайте правду про Партію Регіонів тут:http://blogs.korrespondent.net/users/blog/sergnazarov75/a72395
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Небайдужий 03.08.2012 11:46
было бы здорово если бы в городе были дороги

а не направления
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Владимир 03.08.2012 11:21
было бы здорово..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100