реклама
Sucurity Police

реклама

Побудований за європейським зразком черкаський Центр надання адмінпослуг, який обслуговуватиме жителів Черкаської області, учора офіційно відкрила влада області та міста.


«На сьогодні на загальнодержавному рівні відбувається реформування системи надання адміністративних послуг та вдосконалення роботи дозвільних центрів. Тож ми не відстаємо від загальноукраїнських тенденцій.

У роботі Єдиного дозвільного центру, який ми офіційно відкрили, беруть участь 15 регіональних дозвільних органів, видається 39 документів дозвільного характеру.

У цілому, відкриття Центру надання адміністративних послуг є важливим кроком для врегулювання відносин пересічних громадян та суб’єктів господарювання з владою. Адже кожен відвідувач цього Центру зможе отримати кваліфіковану інформаційну, консультаційну та практичну допомогу щодо послуг, які будуть в ньому надаватися. Ми сподіваємося, що робота Центру адміністративних послуг дозволить скоротити часові та грошові витрати підприємців та сприятиме соціально-економічному розвитку регіону», – цитує голову Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба його прес-служба.

Сергій Борисович подякував міській владі за співпрацю та висловив сподівання на подальшу плідну спільну роботу: «Виконано принципово важливе завдання, яке було перед нами поставлено – допомагаючи громадянам Черкащини зекономити час і гроші».

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Бін 05.08.2012 17:16
Центр міський, області там, скажімо так...чуть-чуть :-* Проте відзвітувалися бадьоро
Фізіогномісту: те бурякове обличчя знайоме ще з одного колишнього виконкому, і переляку там близько нема
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 111 05.08.2012 16:18
Ще одна показуха-ха-ха
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Оксана Колісник 04.08.2012 18:17
Нє, серйозно! Так ото що відкрили на "табачці" тіпо "два в одному"? Тобто і міська влада відзвітувалася і обласна собі "псіцу" намалювала? Чи не так?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Оксана Колісник 04.08.2012 18:10
Де ж той дозвільний центр? Скажіть же нарешті!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 Фізіогноміст 04.08.2012 17:59
На буряковому від напруги обличчі консультанта Центру - переляк від того, що консультує таку "велику" людину. А на обличчі "великої" людини - повна байдужість і апатія до області, в якій застряг на довше, аніж сподівався. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100