реклама
Sucurity Police

реклама

Відбулась зустріч першого заступника міського голови Сергія Тищенка, заступника міського голови Марини Гаркавої та ректора Міжнародного інституту розвитку інтелекту (Південна Корея) Рю Ий Гю.

IMG_1472_1

 

Про це повідомили у Черкаській міськраді.

У ході спілкування сторони обговорили шляхи й методи виховання молоді й талановитих управлінців із здоровою системою цінностей та стійкою життєвою позицією. За словами професора Рю Ий Гю, у його країні цього вдалося досягти шляхом запровадження MIND-освіти, що сприяє розвитку інтелекту успішної людини й професіонала та відповідає гаслу: «Роби те, що неможливо».

Перший заступник міського голови Сергій Тищенко подякував південнокорейським представникам за виявлену увагу до м. Черкаси та висловив сподівання, що яскравий досвід соціально-економічного зростання і успіхи Південної Кореї будуть запозичені в нашому місті через впровадження MIND-освіти.

– Для нас дуже важливий позитивний і успішний досвід наших гостей із Південної Кореї, який ми можемо ефективно застосувати у наших Черкасах. Переконаний, що запровадження MIND-освіти для працівників органів влади й місцевого самоврядування нашого міста стане частиною подальшого успіху реалізації якісних змін в управлінні й розвитку нашої громади, – наголосив Сергій Тищенко.

Підсумком зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацю сторін, що має на меті об’єднання зусиль щодо впровадження MIND-освіти як дієвого механізму із питань освіченості та професійного розвитку працівників управлінь, департаментів, відділів, служб Черкаської міської ради, керівного та викладацького складу навчальних закладів усіх рівнів у м. Черкаси.

Довідково:

Міжнародний Інститут Розвитку Інтелекту створили у 2013 році за результатами Другого Світового форуму міністрів у справах молоді та освіти, що відбувся у 2012 році в м. Пусан (Південна Корея).

Міжнародний інститут розвитку інтелекту – це організація, діяльність якої спрямована на становлення особистості та розвиток інтелекту, налаштовуючи на здорове мислення заради щасливого життя в суспільстві. Організація здійснює систематичне керівництво просвітницькими форумами та освітніми програмами для фахівців у різних країнах, проводить лекції з розвитку інтелекту (далі MIND-лекції) та консультаційні програми у школах, державних установах, промислових підприємствах тощо, з метою виховання лекторів із розвитку інтелекту. Окрім підписання меморандумів про взаємопідтримку з навчальними закладами в усьому світі, IMEI підтримує заснування в університетах Кафедр з розвитку інтелекту, які покликані поширювати здоровий спосіб мислення шляхом обміну студентами та активної товариської діяльності.

IMG_1569_1

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 МІСЦЕВИЙ 27.07.2021 12:39
1.Скільки грощей треба дати? 2.Про підвищення інтелекту черкащани можуть спостерігати по п. Тищенко. Як тільки так зразу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100