реклама

реклама

На Черкаському «Азоті» завершено модернізацію цеху з виробництва аміаку А-5, у що було інвестовано 22,3 млн. гривень.

dobryva-azot-cherkasy

 

Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію підприємства.

Передбачені капітальним ремонтом і реконструкцією роботи завершені. Цех поступово набрав оберти і вийшов на планову виробничу потужність, зазначили на заводі.

«Ми завершили капітальний ремонт цеху А-5 з виробництва аміаку, який тривав місяць. Основним завданням було, перш за все, відновлення ресурсу технологічного обладнання, підвищення енергетичної ефективності виробництва, покращання витратних показників та зменшення собівартості готової продукції. Якісна модернізація цеху – запорука успішної роботи підприємства в цілому, оскільки аміак є сировиною для подальшого випуску таких добрив, як аміачна селітра, карбамід, карбамідно-аміачна суміш (КАС)», – прокоментував голова правління ПрАТ «Азот» Віталій Скляров.

Зазначається, що у роботах з модернізації цеху А-5 були залучені всі структурні підрозділи підприємства, працівники цеху, а також близько 120 спеціалістів підрядних організацій.

Черкаський «Азот» має два цехи з виробництва аміаку – А-3 (проєктна потужність – 1200 тонн/добу, працюють 2 агрегати) і А-5 (1700 тонн/добу). Також працюють цехи з виробництва сечовини (карбаміду) М-2 та М-6 проєктною потужністю 1000 тонн/добу кожний. Цех з виробництва азотної кислоти М-5 (3240 тонн/добу, працюють 9 агрегатів). Цех з виробництва аміачної селітри М-9 (2970 тонн/добу, працюють дві грануляційні башти), виробництво КАС (3000 тонн/добу), інші структурні підрозділи.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Роман 28.07.2021 22:27
Чому жодного слова про покращення екологічності виробництва? Гроші зароблені на не збільшенні онкозахворювань населення не пахнуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100