реклама

реклама

В приміщенні Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області народний депутат України по виборчому округу  № 195 Олег Арсенюк ознайомився з діяльністю Служби судової охорони.

Народний депутат України відвідав Службу судової охорони Черкащини (4)

Під час робочої зустрічі керівник Територіального управління полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко, заступник начальника Територіального управління підполковник Служби судової охорони Юрій Бас спільно з Олегом Арсенюком обговорили ключові питання становлення, розвитку Служби, результати роботи Територіального управління та плани на перспективу.

Під час спілкування народний депутат звернув увагу на пріоритетні напрямки співпраці зі Службою судової охорони Черкащини. Він переконливо запевнив про сприяння та підтримку в реалізації подальших спільних напрацювань, в тому числі і на законодавчому рівні.

Наприкінці зустрічі Олег Арсенюк ознайомився із спецспорядженням співробітників Служби судової охорони.

Народний депутат України відвідав Службу судової охорони Черкащини (3)

реклама

Коментарі  

 
+12 #3 Бувший 28.07.2021 15:44
Самый бесполезный для Черкасс депутат, Шуфрич и Поплавский были в разы полезнее, кстати в лифте моего дома по сей день висит зеркало от Поплавского. А это умудрилось получить по морде в отцовской Бочке, это не каждому дано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 МІСЦЕВИЙ 28.07.2021 13:16
ЧИ дійсно на чолі мають бути полковник і підполковник? Вистачило б сержанта і завгоспа.Судді ж озброєні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Под мудрым руководством 28.07.2021 10:57
Начальники и подчинённые службы судової охорони, внимательно слушали медленно говорящего Дорогого Депутата, записывая Мудрые Советы и Деловые Рекомендации истинно Солнцеликого нарідного обранця.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100