реклама

реклама

Північним апеляційним господарським судом задоволено апеляційну скаргу Черкаської обласної прокуратури та зобов’язано приватне агропромислове товариство звільнити комплекс будівель колишнього дошкільного навчального закладу загальною площею майже 800 кв. м, вартістю 5 млн грн.

Прокурори встановили, що всупереч вимогам чинного законодавства, вказане приміщення комунальної власності передано в оренду суб’єкту господарювання для використання не за цільовим призначенням об'єкта освіти та з правом подальшого викупу. Водночас, при підписанні спірного договору терміном на 49 років сільська рада та товариство не здійснили нотаріальне посвідчення зазначеного договору та його державну реєстрацію.

Оскільки такий правочин є не укладеним, Черкаська окружна прокуратура звернулася до суду з відповідним позовом, у задоволенні якого судом першої інстанції відмовлено.

Наразі, після оскарження Черкаською обласною прокуратурою вказаного рішення в апеляційному порядку, відповідача зобов’язано звільнити приміщення колишнього дитячого садочку.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 . 28.07.2021 21:29
Буде третій суд. А він залишить права загарбника в дії . А дітки будуть никатись по кутках.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100