реклама

реклама

«Морально-психологічне здоров’я співробітників Служби судової охорони є необхідною складовою їх духовного розвитку та запорукою ефективного виконання поставлених завдань», - наголосив під час робочої зустрічі з представниками громадського формування з охорони громадського порядку «Капеланський патруль» начальник Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області полковник Служби судової охорони Анатолія Харенко.

На сьогодні співпрацю у напрямку надання допомоги з підтримання морально-психологічного здоров’я співробітників Служби судової охорони Черкащини запропонували капелани громадського формування «Капеланський патруль». З метою обговорення подальших шляхів взаємодії двох сторін в приміщенні Територіального управління відбулося обговорення актуальних питань співпраці.

Інститут капеланства в дії на Черкащині впроваджується духовна підтримка співробітників Служби судової охорони (1)

Під час зустрічі обговорювалися питання щодо можливого залучення капеланів, у разі необхідності, для подолання психологічної напруги між співробітниками Служби та особами, які призвели до відповідної напруги в судових установах області, поліпшення психологічного стану та підвищення ефективності професійної діяльності.

Протягом діалогу між сторонами було досягнуто домовленостей про укладання найближчим часом спільного Меморандуму та розробку низки відповідних заходів, які сприятимуть гармонізації міжособистісних відносин під час несення Служби.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100