реклама

реклама

Ігор Волошин буде переведений з посади директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради на посаду заступника директора департаменту – начальника відділу праці Департаменту соціальної політики міськради.

voloshyn

Про це ідеться у розпорядженні, підписаному першим заступником міського голови Черкас Сергієм Тищенком, пише «Вичерпно».

На цій посаді пан Волошин працюватиме з 2 серпня цього року і до того часу, поки не вийде з декретної відпустки Кондратенко Ю.В., зазначається у документі.

За Волошиним зберігається шостий ранг посадової особи місцевого самоврядування.

Попередньо Ігор Володимирович переміг у конкурсі на посаду директора 34-ої школи, проте уже незабаром написав заяву про відмову очолити навчальний заклад.

Відзначимо, Ігор Волошин очолював департамент освіти з грудня 2016 року по лютий 2018 року. Перед цим він працював заступником директора цього ж департаменту. У 2018 році став заступником міського голови Черкас. У 2021 році, після переобрання нового складу виконкому, повернувся на посаду директора департаменту освіти.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Питання 08.09.2021 11:16
Пане Волошин, чому не працює о-школа?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Сидоров. 01.08.2021 06:54
Незрозумiла ротація. Несправився в освіті , перевели в департамент праці. Для чого? Щоб і там не справився ? Дорого обходяться громаді несправляющіюся чиновники.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100