реклама

реклама

Стяги Черкас та України оновлять на всіх бюджетних та комунальних установах міста до Дня Прапора України. Ті, що майорять зараз, у дуже поганому стані і мають жахливий вигляд. Альтернатива старим прапорам – якісний матеріал.

Матеріал, з якого виготовляють нинішні прапори, – спеціальна сітка, яка пристосована до різних погодних умов, не втрачає колір, та гарно розвівається на вітрі. На цю тканину спеціальним способом друку (сублімація) наноситься малюнок. Сублімаційні чорнила гарантують, що яскраві кольори не зблякнуть під впливом опадів або прямих сонячних променів.

Розмір прапорів – 1,4 м х 2,1 м. Натомість раніше кожен заклад замовляв розмір стягу на свій розсуд.

Новий прапор

Новий прапор


Крім того, прапор Черкас буде складатись із двох частин, щоб візерунок чітко проглядався з обох боків, коли прапор розвівається. Тобто стяг міцніший, якісніший, а відтак і дорожчий – 447 гривень. Ціна державного – 163 гривні. Вартість стягів оплачують комунальні та бюджетні установи самостійно.

До того ж, було замовлено по два комплекти стягів. Адже прапор слід час від часу прати, прасувати. Для порівняння, ті прапори, що використовуються зараз, тримаються у гарному стані всього місяць – півтора. І після цього відновленню не підлягають. Оновлені прапори мають прослужити мінімум півроку.

Старий прапор

Старий прапор


Всього було замовлено 345 прапорів України та 339 прапорів Черкас, інформує прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 федор принципиальный 18.08.2012 18:51
о..... обдирает родителей и руководство детских садиков на закупку флагов с каждого садика по 1200 грн
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Rokfeller 18.08.2012 09:46
Це як сказати рекомендує... :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100