реклама

реклама

19 тисяч 368 підписів пасажирів, які проти введення великомістких автобусів, вдалося зібрати обласній організації партії «Демократичний Альянс». На вчорашньому круглому столі під час обговорення нової транспортної системи їх передали до Черкаського міськвиконкому.

– Підписи збирались саме проти введення дев’яностомісних автобусів, адже це означатиме для пасажира здорожчання проїзду та збільшення інтервалів руху. Крім того, так звана «підвищена комфортність»: у малому автобусі сидячих місць 20 і стоячих 20, а у великому сидячих 20, а стоячих 70. В нових автобусах будуть стояти 3/ 4 із, хто їхатиме. Мені, як студенту, буде важко сісти, адже місця будуть зайняті інвалідами та людьми похилого віку. Тому ми проти цієї системи, – зазначив представник «Демократичного Альянсу» Андрій Паламаренко.


Начальник міського управління вуличної інфраструктури й транспорту Андрій Наумчук у своїм доповіді зазначив, що до міськвиконкому здебільшого приходять схвальні відгуки:

– Із телефонних дзвінків та обговорення на сайті можу сказати, що відсоток людей, які підтримують або не підтримують нову систему десь 50 на 50 або навіть 60 на 40. Більшість людей все-таки підтримують цю систему, згідно з інформацією, яка приходить до міськвиконкому. 19 тисяч мешканців із 300 тисяч – це скільки? Треба більше досліджувати громадську думку, а не вибирати лише тих, хто проти, – прокоментував чиновник.

Також для підтвердження своїх слів Андрій Наумчук запропонував журналістам написати у ЗМІ про відміну введення транспортної системи і лише тоді можна буде побачити у коментарях, що більшість дійсно «за», проте провести такий експеримент на сайті міськради відмовився.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 Ужасть 20.08.2012 11:15
А мне очень "нравится" сегодняшняя схема автоперевезень. Особенно когда автобус то пролетает мимо остановок обгоняя тролейбус или конкурента, то стоит по 5-10 минут на остановках. А когда спрашиваешь почему так. Водитель и кондуктор отвечают что им нужно загрузить полный автобус, а то, что люди спешат им наплевать. Им нужно привезти план сердобольным хозяевам маршрутов. А если к автобусу подходит бабулька инвалид явно с льготным удостоверением, захлопывают перед носом дверь и улетают...нет, не перевозить граждан Черкасс...летят зарабатывать деньги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 монитор 20.08.2012 08:41
19 000 із 300 000. І...ти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Михайло 19.08.2012 00:09
Справа в тому, що автобуси Колесниковим-Бродським вже закуплені і знаходяться в Києві:.......................... Для того в Черкаси і посланий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Доктор Про 19.08.2012 00:05
[quote name="О.ЧУПРИНА"]Вся Європа користується великомісткими автобусами і тролейбусами.Навіть у містах менших ніж Черкаси застосовуються такі транспортні засоби.Такого "дива" як у нас я ніде не бачив.Розумію перевізників,ал е...[/quote
Чуприна в своїх коментах чим далі, тим більше несе галіматью.... :D :lol: Це у нього професійне чи медичне :P ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Сіренький 18.08.2012 16:46
Цифроблудіє по-Наумчуківськи...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 О.ЧУПРИНА 18.08.2012 16:15
Вся Європа користується великомісткими автобусами і тролейбусами.Навіть у містах менших ніж Черкаси застосовуються такі транспортні засоби.Такого "дива" як у нас я ніде не бачив.Розумію перевізників,ал е...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100