реклама
Sucurity Police

реклама

Впровадження міжнародних стандартів відбору значно розширить ринки збуту вітчизняних зернових. До сьогодні у відборі проб зерна на визначення кількісно-якісних показників фахівці керувалися нормами ДСТУ. Навчитися фахово застосовувати сучасні міжнародні норми був покликаний нещодавній семінар «Контроль кількості та якості зернових, зернобобових, олійних культур та продуктів їх переробки», який провела у Києві Держсільгоспінспекція України.

Фахівці Державної інспекції сільського господарства в Черкаській області у ході семінару ознайомилися з вимогами міжнародних правил відбору проб зерна, кормів і комбікормів у відповідності із вимогами GAFTA №124, методами відбору насіння олійних культур і відповідності із вимогами FOSTA, ISO 24333:2009 та EC №401/2006, контроль кількості і якості зернових вантажів згідно із GAFTA №123. А також дізналися про вплив використання різних методик визначення показників якості на кінцевий результат та допустимі розходження.

Перехід в області до міжнародних стандартів у відборі проб зернових запланований на початок наступного року. Це спростить процедуру експорту та імпорту зернопродуктів і значно розширить ринки збуту. Про це інформує пресс-служба Державної інспекції сільського господарства в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100