реклама

реклама

Під час несення служби працівники ДАІ, які виїжджають на місця скоєння дорожньо-транспортних пригод, нерідко прибувають на місце аварії раніше за медичних працівників, і тому їм доводиться надавати потерпілим першу медичну допомогу, щоб попередити небезпечні ускладнення та врятувати життя, пише прес-служба ДАІ області.

З метою підвищення кваліфікації працівників ДАІ 16 серпня в Управлінні ДАІ були проведені практичні та теоретичні заняття з надання першої медичної допомоги, на яких були присутні співробітники Управління ДАІ, відділень ДАІ Соснівського, Придніпровського та Черкаського РВ УМВС та взводу супроводження.

Заняття проводив дільничний лікар-терапевт сектору медичного забезпечення УМВС в Черкаській області, який нагадав присутнім про органи та системи організму людини та їх фізіологію, кістково-м’язову, дихальну, серцево-судинну системи. Також з працівниками Державтоінспекції було проведено практичні заняття з надання першої медичної допомоги при порушеннях дихання, термічних ураженнях, відмороженнях та переохолодженнях.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100