реклама
Sucurity Police

реклама

У межах Черкаського книжкового фестивалю збиратимуть книжки для бібліотек військових частин та військових навчальних закладів з усієї України. Акція відбудеться спільно з видавництвом «Наш Формат», ГО «Реформація» та Черкаським книжковим фестивалем. А також є складовою проєктів  «Військо Читає» та «Бібліотека Сержанта», повідомляють організатори книжного фестивалю.

ВІЙСЬКО_Монтажная область 1

З 1 до 3 жовтня кожен відвідувач фестивалю в Черкаській обласній філармонії зможе придбати будь-яку книгу для акції та підписати, вказавши своє ім'я й побажання нашим захисникам. Пункт прийому книжок буде розташований на першому поверсі в приміщення філармонії. Додаткового драйву акції додадуть плакати Андрія Єрмоленка та фронтові ящики з-під БК, в які складатимуть книги для передачі військовим.

У якості свого чергового внеску до проекту «Військо Читає», Наш Формат буде подвоювати будь-яку придбану книгу видавництва та відправлятиме військовим по два екземпляри кожної книги, замість одного купленого. Також військовим можна подарувати будь-яку книжку іншого видавництва, що буде придбана на фестивалі.

 «Військо Читає» - один з просвітницьких проєктів ГО «Реформація», що має на меті забезпечити військовослужбовців актуальною, якісною, сучасною світоглядною літературою та популяризувати читання як вид дозвілля в Українському Війську.  Наразі в межах проєкту «Військо Читає» книги отримали 29 військових частин та військових навчальних закладів.

 До кінця 2021 року в межах проєкту планується довести кількість книг, поставлених в ЗСУ та військові навчальні заклади, до 50 000.

Нагадаємо, вхід на Черкаський книжковий фестиваль - безоплатний. Ознайомитися із програмою заходів можна ТУТ.

Проєкт реалізується в межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму України.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Черкащанка 30.09.2021 17:01
А б/в книжки, які є у майже кожному домі і більшості не потрібні - на смітник чи макулатуру? Обов'язково городянам витрачати кошти і купляти нове для бідних читаючих військових? Горда армія бувше у використанні не читає?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100