реклама
Sucurity Police

реклама

Звенигородська окружна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього посадовця Державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» за фактом службової недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).

243234100_4524483870907322_1284448518292201325_n

За даними слідства, обвинувачений, здійснюючи технічний нагляд за виконанням умов договору під час поточного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території колишнього Лисянського району Черкаської області, неналежно виконав покладені на нього службові обов’язки та погодив обсяги та якість робіт, що не виконувались підрядником і були безпідставно включені до актів виконаних будівельних робіт, з подальшою оплатою за рахунок бюджетних коштів. Внаслідок бездіяльності колишній посадовець завдав бюджету матеріальні збитки на загальну суму понад близько 2 млн грн.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100