реклама

реклама

Станом на 1 серпня заборгованість із виплати заробітної плати в Черкаській області становила 12,4 млн. грн. Такі дані на прес-конференції оприлюднила голова обласної організації партії «Фронт змін» Наталія Старікова.

За її словами, нині 8 районів області – боржники із зарплати.

– До громадської приймальні штабу Об’єднаної опозиції надходить велика кількість звернень і зі Сміли, і з Лисянки, і з інших районів. І це бездіяльність із боку влади. Бо якраз найбільші боржники – це комунальні підприємства, – каже пані Наталія.

Зачитує: на КП «Черкасиелектротранс» заборгованість нині 796 тис. грн. «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів» заборгувало 501,2 тис. грн., «Облпаливо» 635,1 тис. грн., ЗАТ «Рось» – близько 2 млн. грн. «Агротепличний комбінат» Черкаської райради – 2,2 млн. грн.

– Проходила нарада в облдержадміністрації, яку проводив заступник голови облдержадміністрації Безверхній. Але чому така ситуація і чому влада не контролювала цілий місяць? При перевірці, яку проводить прокуратура чи територіальна державна інспекція, виявляється, що на рахунках кошти є. А заробітна плата направлена на ведення господарської діяльності підприємства. Це кримінальний злочин. Ми будемо ставити питання сесії обласної ради, писати і в прокуратуру, і в Пенсійний фонд, і в податкову інспекцію. Керівники підприємств-боржників мають бути зняті й притягнуті до кримінальної відповідальності, – каже Наталія Старікова.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Макс 20.08.2012 22:48
БЕЗДАРНИЙ МЕР-НЕ..К, ТОМУ Й БЕЗДАРНІ ЙОГО "Р-Е-Х-В-О-Р-М-И"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100