реклама

реклама

У Черкасах почали монтувати банерну сітку із зображенням охайного будиночка в оточенні зелені поблизу аварійного будинку на розі бульвару Шевченка та вулиці Пастерівської.



Розмір «нового обличчя» складає 30 метрів у довжину та чотири – у висоту, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому. Монтаж здійснюють працівники однієї з рекламних фірм Черкас, яка займалась виготовленням цієї банерної сітки та спеціальної металоконструкції для неї, що вже встановлена.

Начальник відділу дизайну міського середовища Оксана Поліщук розповіла, що виготовлення та монтаж банерної сітки, а також спеціальної металоконструкції на аварійний будинок обійшовся в 32 тисячі гривень. Нею закриють захаращений фасад з боку бульвару Шевченка, а також з вулиці Пастерівської.

За її словами, в європейських країнах вже давно застосовують такі методи, коли аварійні будинки та ті об’єкти, де тривають будівельні чи відновлювані роботи, прикривають спеціальними сітками, на які для кращого візуального ефекту наносять малюнок.

Зважаючи на доволі значний розмір аварійного фасаду, обрали матеріал на банер саме сітку, яка краща і надійніша в експлуатації. Зокрема, її структура дозволяє пропускати крізь себе повітря. Це дозволяє уникнути негативних наслідків від поривів вітру безпосередньо на банер та металоконструкцію, яка не зазнаватиме додаткового навантаження, тим самим продовжуючи час експлуатації об’єкту, який може стояти роками.

Нагадаємо, що ідею з маскуванням будівель, які псують зовнішній вигляд вулиць Черкас, два місяці тому висловлював депутат Черкаської міської ради Андрій Більда.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 123 16.01.2015 01:38
так кто проплатил баннер?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Оксана Колісник 01.09.2012 13:23
Бачила будівництва, в тому числі і за кордоном. Але захисних розмальованих огододжень - не згадаю. Бо ж люди прагнуть скоріше навести лад, а не приховати безлад. Тут скоріше використання винаходу феноменального окозамилювача блискучого "ПР"-ника свого (і не тільки) часу світлійшого князі Потьомкіна-Таврічєскага.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Дорожник 31.08.2012 23:17
А хто знає в чому проблема з будинком? Чому бездіяльний власник і не ремонтує і не продає? А звідки, себто, чиї це 32 тисячі гривень? З міського бюджету? Тоді багато хто захоче мати такі пейзажі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Олег 31.08.2012 20:14
А поясніть мені, невже 32 тис. грн. не вистачило б для того, щоб розібрати ті руїни і посадити на тому місці наприклад клумбу. А так це звичайні понти нашої "європейської" міськради.
І ще, а за що 32 тис. грн? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Юрій Горбач 31.08.2012 18:40
Не тільки в Черкасах є такі кадри... Скрізь вистачає таких "ХУДОжників"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Виталий 31.08.2012 18:10
Сто процентов )) чую долго оно не проживет! 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Rokfeller 31.08.2012 17:59
Наш народ покаже К. мать цьому полотну!
Чи може воно з металу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100