реклама

реклама

У понеділок до Черкас мають приїхати фахівці з двох українських дорожніх інститутів. Вони досліджуватимуть ті вулиці, на яких харківська фірма «Аерошляхбуд» протягом останнього тижня проводила асфальтування. Спеціалісти перевірятимуть укладений асфальт на щільність, якість та інше. Про це повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич.

Фахівці з дорожніх інститутів робитимуть пробні вирізки асфальту, який був укладений, повідомляють у прес-службі Черкаського міськвиконкому. Це робитиметься для того, щоб визначити щільність асфальтної суміші, прошарок, якість та інше. За словами міського голови, відтепер такі дослідження вони проводитимуть постійно.

– Якщо будуть виявлені відхилення, ми спільно із підрядником корегуватимемо хід робіт. Крім того, на асфальтному заводі кожна партія асфальту перевіряється у спеціальній лабораторії при підприємстві. Результати дослідження асфальтної суміші позитивні. Поки що немає результату лише по одному тесту на водопроникність. Він робиться 14 днів. Береться зразок і поміщається у воду на 14 днів. Зараз цей тест проводиться, – розповів Сергій Одарич.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 observator 02.09.2012 10:12
Чего там проверять?
Уложенный асфальт, как обычно, растает весной вместе со снегом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Гость 01.09.2012 21:35
Похоже на очередную лапшу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100