реклама

реклама

Близько 80 безробітних відвідали міні-ярмарок у Кам’янському районному центрі зайнятості, на якому представники охоронної фірми підбирали персонал.

Ярмаркувала у центрі зайнятості черкаська фірма ПП «ЩИТ-1», яка займається наданням охоронних послуг промислових, житлових, торгівельних об’єктів по всій території України. У зв’язку з розширенням замовлень мережі підприємств, організацій і різних видів виробництв, у роботодавця виникла нагальна потреба у розширенні кваліфікованого штату працівників. Шукати такі кадри вирішили за допомогою Кам’янського районного центру зайнятості.

Під час презентації підприємства заступник директора Андрій Кубов ознайомив присутніх з історією виникнення охоронної організації, розповів про умови праці та порядок оплати за виконану роботу. Його заступник поінформував безробітних про вимоги до працівників, закцентувавши увагу на дотриманні чітких умов та правил поведінки на об’єктах охорони.

По закінченню міні-ярмарку, безробітні пройшли експрес-анкетування, яке визначило їхні професійні здібності. Незайняті громадяни мали змогу домовитися про зустріч безпосередньо в офісі підприємства «ЩИТ-1», щоб отримати ширше уявлення про майбутню роботу.

Насамкінець, було складено попередні списки бажаючих працювати, та висловлено спільну думку про користь та суспільну спрямованість таких міні заходів, інформують у відділі організаційної та інформаційної роботи Черкаського ОЦЗ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100