реклама
Sucurity Police

реклама

Роботу парторганізації визнати незадовільною, змінити керівника та оновити склад ради. Такі заяви лунали під час ХVII конференції Тальнівської районної партійної організації, яка відбулась 29 серпня, йдеться на сайті обласної організації ПР.

Участь у зібранні узяли 48 делегатів: партійні активісти та місцеві депутати. Дізнатися про стан справ приїхав також очільник обласної організації Партії регіонів Сергій Тулуб та голова обласної ради Валерій Черняк. У результаті обговорень, учасники ухвалили рішення про обрання нового голови партійного осередку. Ним став нинішній керівник районної держадміністрації Микола Бардадим. Сергій Тулуб додав, що працювати під час виборів партійцям Тальнівщини допомагатиме координатор району, очільник Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Володимир Багрійчук.

На конференції накреслили і план роботи під час виборчої кампанії.

На початку конференції виступив очільник районної парторганізації Сергій Осипенко. Він поінформував, що на виборах минулого разу його команді вдалося спрацювати ефективно. Сподівання на такий же результат він має і у 2012-му.

- У районі створено 54 первинні партійні організації, членами яких є майже півтори тисячі жителів, а торік їх було лише 33. Покриття виборчих дільниць відтак сягає 108%. За два роки чисельність партійців побільшало майже на 800 осіб, - додав він. – Розроблена програма «Будуємо нову Тальнівщину» і кожен із присутніх тут робить посильний внесок у її виконання. Так, у рамках програми створено 846 нових робочих місць, відкрито 12 Інтернет - центрів, придбано два шкільні автобуси, ремонтовані будинки культури у селах, відновлюється вуличне освітлення, у територіальному центрі встановлена енергетична установка на альтернативному паливі. Щоправда, - визнав Сергій Осипенко, - для району залишається болючим питання газифікації.

Наприкінці своєї промови він повідомив, що за станом здоров’я очолювати районну парторганізацію більше не може.

Голова контрольно-ревізійної комісії обласної організації Партії регіонів Андрій Денисюк зауважив, що у Тальному робота щодо прийому до лав партії ведеться мляво. Торік серед симпатиків політичної сили вступити до партії виявили бажання 469 жителів, втім у 2012-му – усього близько 80. Крім того, існує заборгованість із перерахунку членських внесків партійців та не вирішується питання працевлаштування 342 тальнівських партійців.

Після низки критичних зауважень та визнання існуючих здобутків команди Сергія Осипенка делегати одноголосно обрали нового голову.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #3 Василь 31.08.2012 20:38
старі ПРдуни, ніяк ненапрацюються, а на песнію то давно пора! Але нічого, маємо надію ПРовалять вибори і підуть собі доживать вік. Рибалка і полювання, ось що вони вміють найкраще робити :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Зайка твоя 31.08.2012 11:22
Вони і так всі очолюють штаби.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 кактус 31.08.2012 11:03
блін, це ж адмінресурс!!! КВУ ви де???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100