реклама

реклама

У Черкасах вітчим, який тривалий час катував і ґвалтував шестирічну дитину, опинився на волі, йдеться в сюжеті ТСН.

Його затримали правоохоронці, але Придніпровський суд Черкас, визнаючи чоловіка винним, відпустив під підписку про невиїзд, врахувавши гарну характеристику з місця роботи.

Мати-одиначка пригадала, як мріяла, щоб її донька мала повноцінну родину, тож вийшла заміж вдруге. Але сімейна ідилія вже за кілька місяців перетворилася на пекло, спочатку для неї, потім і для дитини.

– Він почав руки розпускати, Вероніку карати, у кут ставив на коліна по дві, по три години, – розповіла Ольга.

Жінка не витримувала знущань і йшла від чоловіка. Каже, що і досі жалкує, що повірила в чергові обіцянки і повернулася знову. Поки вона була на роботі, чоловік катував її шестирічну доньку. Однак про те, що чоловік ще й ґвалтує її дитину, жінка запевняє, що навіть не здогадувалася. Дізналася випадково, коли застала доньку всю в синцях. Переборюючи страх, дитина розповіла про катування вітчима.

Мати відразу написала заяву в міліцію. Чоловіка затримали в той самий день на роботі. Свої дії він називав заходами виховання. Але Придніпровський суд Черкас звільнив ґвалтівника із СІЗО, а згодом і відпустив: на пом'якшення вироку вплинула позитивна характеристика з роботи.

– Призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі і звільнено з випробувальним терміном на 3 роки... прокурором було внесено апеляцію, яка наразі розглядається, – повідомила прокурор Черкас Ірина Протас.

Таке рішення суду суперечить Конвенції про захист дітей від сексуальної експлуатації, яку Україна ратифікувала в червні, кажуть правозахисники. За цією конвенцією, за сексуальне насильство над дітьми, винного мають карати лише позбавленням волі – без пом'якшень.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 ktd 02.09.2012 15:53
Цитую Оксана Колісник:
Прізвище судді - в "студію"!

И что вы с ним делать будете? На куклу вуду напишите и иголками оную будете пронзать?
Там все такие, всех ждет люстрация.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Оксана Колісник 01.09.2012 10:31
Прізвище судді - в "студію"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100