реклама

реклама

Як стало відомо від джерел «Прочерку» в Умані, на 200-му окрузі розгорілася справжня війна: голова обласного штабу «Батьківщини» Анатолій Бондаренко змушує керівників районних та міських організацій БЮТ підтримувати на виборах не єдиного кандидата від Об’єднаної опозиції Максима Полякова, а самовисуванця – діючого народного депутата від БЮТ Павла Костенка.

Фото - polemika.com.ua

Фото - polemika.com.ua


Павло Костенко йшов на вибори по партійному списку від «Батьківщини», проте відмовився від низького місця в списку і висунувся на 200-му окрузі. Відношення він до округу немає жодного крім того, що його помічник Олександр Румик – уманчанин. Румик теж балотується до Ради як самовисуванець і теж бютівець.

Один з голів осередку БЮТ на окрузі розповідає, що 1 вересня Анатолій Бондаренко відвідав Умань, де зібрав усіх голів осередків БЮТ округу і наказав зібрати всіх ключових функціонерів районних та міських осередків і оголосити що БЮТ підтримує Павла Костенка. Проте голови осередків не згодні з такою позицією, бо з Центрального апарату партії жодних документів не приходило, а з’їзд опозиції затвердив кандидатуру Максима Полякова. За словами голів,  їм  пригрозили, що вони можуть втратити посади, а в доказ того, що Костенко кандидат від опозиції їм розповіли про лист від Юлії Тимошенко, в якому нібито вона називає Павла Костенка своєю правою рукою і звертається до людей, щоб його підтримали.

Ситуація з підтримкою Бондаренком саме Павла Костенка, з яким до цього часу в нього були не найкращі стосунки, викликає питання – який інтерес кожного з них. За останніми соцопитуваннями лідером в Умані є опозиція та Максим Поляков серед мажоритарників. Тому чутки, про те що один з кандидатів дав гарне фінансування кампанії Костенка-Румика схожі на правду. Головне завдання цих двох кандидатів затесатися під вигляд  опозиції і розірвати її електорат на частини.

Наразі в Умані повноцінно працює два штаби мажоритарників: Полякова від Об’єднаної опозиції та Яценка від Партії регіонів. Тому місцеві організації БЮТ розцінюють діяльність Бондаренка як зрив виборів на окрузі і роботу на Партію регіонів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #40 Назар 05.09.2012 22:10
Бондаренко на таке здатний?! Мені неодноразово доводили, що це егоїстична та самозакохана людина, я переконував себе в зворотньому -мабуть марно... :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #39 Поштар 05.09.2012 15:49
Цей яценка хай термінового міняє округ на донецьк він тут вже не пройде ніколи. йому як його компанії ніхто не вірить навіть з їх когорти також.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #38 Даня 05.09.2012 15:01
- А где вы работаете?
- Я - предприниматель .
- А что вы предпринимаете?
- Предпринимаю попытки выжить в нашей стране...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #37 Даня 05.09.2012 14:58
А вдруг не хватит регионам голосов?
А вдруг возможна ситуация провала?
Поможет не найти потом концов,
Великий пидрахуй Сергей Кивалов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #36 Barman 05.09.2012 14:49
"Наразі в Умані повноцінно працює два штаби мажоритарників: Полякова від Об’єднаної опозиції та Яценка від Партії регіонів. Тому місцеві організації БЮТ розцінюють діяльність Бондаренка як зрив виборів на окрузі і роботу на Партію регіонів."-це значть шо остальні кандидати просто підставні "техніки"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #35 Віка 05.09.2012 12:44
200-й округ зачарований. Тут тушки показують свою істинну сутність.Зрадники виявляють свої помисли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #34 Очевидно 04.09.2012 11:32
Цитую Сірко:
Бондаренко - зрадник. Костенко з Губським зрадники Юлі, що давно домовилися з Пр**нами! А тут Бондаренко запалився так раптово. Гроші відробляє або закриття чергової кримінальної справи на себе?

Думаю,заробляє гроші на закриття чергової кримінальної справи.Яценко йому немало відвалив за округ.Думаю,вистачить .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #33 Простоквашино 04.09.2012 11:13
Бондаренко зрадник!Гнати таких в три шиї!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #32 Павлуся 04.09.2012 10:38
Цитую Павлик:
Не знаю что они станут делать после победы оппозиции, но сейчас готовы ради бабла от ПР продать все и вся.Вот и комменты пишут по заказу,как Бондаренко с Яценком ПРодиктовали.

Так смішно читати їх відверту маячню.Розстарались,гр оші відробляють,тру дяги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #31 Uman 03.09.2012 23:35
Хто мені скаже хто такий Поляков, якась змова. Йому точно 18 ? І нехай вивчить рідну мову (не російську),а то дуже вже схожий на Азарова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100