реклама

реклама

Начальник УМВС Уманського району Черкаської області заборонив розповсюджувати подробиці дорожньо-транспортної пригоди за участі начебто автомобіля народного депутата Антона Яценка через велику кількість неправдивої інформації, яка з'явилась в окремих ЗМІ. Про це УНН повідомили в УДАІ Черкаської області.

«Начальник райвідділу міліції Уманського району заборонив надавати будь-які коментарі за фактом даного ДТП через те, що зранку в інтернеті почали розповсюджуватися статті, що нібито депутат скоїв дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинули люди. Це неправдива інформація», - зазначили в УДАІ.

Співрозмовник агентства наголосив, що у ДТП загинув водій автомобіля Daewoo Nexia, який був винуватцем пригоди. «Водій автомобіля Mercedes рухався по головній дорозі – автодорозі "Київ-Одеса", а він (водій автомобіля Daewoo Nexia – ред.), виїжджаючи з автозаправки, не переконався у безпечності маневру і здійснив розворот у невстановленому місці», - зазначили в УДАІ.

На уточнююче питання щодо того, чи належав даний автомобіль народному депутату Антону Яценку, співрозмовник агентства зазначив, що автомобіль належить дружині парламентарія. Водночас за кермом автомобіля був не парламентарій, а інша людина.

Також в УДАІ наголосили, що водій автомобіля Mercedes не постраждав, госпіталізовані три пасажири автомобіля Daewoo Nexia.

Швидкість, яку набрав автомобіль Mercedes під час ДТП, не встановлено.

реклама

Коментарі  

 
+2 #9 Winks122 03.09.2012 07:05
О.Понедельник.Сейчас у бототв Яценка начнется робочий день и они масово начнут писать о том,что Антон святой,весь белый и пушистый.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 Везунчик 02.09.2012 21:08
Повезло нардепу. Если бы он в******лся в автобусную остановку, тяжело было бы доказать ее виновность. А так ДЕУ - виноват безвариантов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Алексей 02.09.2012 19:52
Ур**ы нардепы никогда не будут виноватыми... С кем поспорить??? А уб**дки которые "честно" заработали на такой сарай, тем более никогда не сядут в тюрьму!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Полішинель 02.09.2012 17:20
и еще кто-то за бабки скажет, что угнал машину у жены яценко. Ни одного голоса регионам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Кузьмин 02.09.2012 16:49
Что значит скорость не установлена? Это типа с намеком, что мерс превысил...Но и дураку понятно, что если б была большая скорость, то он бы его растер в пыль!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-15 #4 Фелікс 02.09.2012 16:38
Кандидати під час виборчої кампанії ведуть себе тише води ниже трави, бо за ними наблюдають сотні глаз... Яценко занадто розумний, щоб вести себе непотребним образом. Тож скоріш за все аварія - случайність, і део-вець сам винен, а чорнороті журналюги тепер заробляють собі рейтинги, а може ще й гроші - від недругів Яценка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Совість 02.09.2012 16:33
ЖАХ! Раджу Яценку, поки не пізно, зняти свою кандидатуру з виборів і не соромити весь політикум!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Крук 02.09.2012 15:51
Те, що водій ДЕУ винуватий не викликає ніяких сумнівів. Навіть при розгляді теоретично-можливої аварії за участі авто люкс-класу. Не кажучи вже про участь депутата.
У нас і стовпи мають звичку несподівано вискакувати на дорогу перед різними ферарі та ламборжджині.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 кактус 02.09.2012 15:43
ха! так коментатори давно писали, що винуватим зроблять мертвого водія. Походу ментам це була підказка!!! Так і зробили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100