реклама
Sucurity Police

реклама

Нардеп і кандидат в нардепи по Уманському округу Антон Яценко спробував на прес-конференції криком переконати черкаських журналістів, що він немає ніякого стосунку до ДТП, яке сталося неподалік Умані увечері 1 вересня.


Нагадаємо, що новину про ДТП нібито за участі нардепа поширили ЗМІ з посиланням на журналіста Артема Шевченка.

– Окремі люди в період передвиборчої кампанії, зокрема, журналіст Артем Шевченко (і його хазяї, у яких він є холуєм та які його найняли для цієї брудної провокації) дав на своїй сторінці у Фейсбуці інформацію нібито я в п’яному стані протаранив на джипі машині і через це загинула людина. одразу хочу зупинитися на тому, що я нікого не таранив. Ні в якому ДТП участі не брав ні як свідок, ні як пасажир. І спекулювання на людському горі не робить честі так званій опозиції, яка себе так називає, і яка використовує такі брудні методи! – заявив Антон Яценко. – Не буде тут сенсацій! Є брудна провокація! Ми дізнаємося, хто це робить!

Пізніше Антон Яценко зауважив, що на його думку, замовником всього цього скандалу є кандидат від опозиції по округу Максим Поляков.

До слова, прес-конференція нардепа розпочалася на півгодини пізніше. Спершу вона планувалася в малому сесійному залі Черкаського обласного Будинку рад. Туди підтягнулися і активісти місцевого осередку партії «Удар», які, вимахуючи прапорами, вимагали чесного розслідування ДТП під Уманню. Можливо через це прес-конференція Яценка відбулася не в Будинку рад, а в готелі «Апельсин». Сам Антон Яценко залишив машину занадто далеко від готелю, очевидно, щоб журналісти не сфотографували його біля авто. До готелю нардеп ішов пішки. Сюди ж підтягнулися від Будинку рад «ударівці». Яценко з ними не спілкувався.

 

У чорній спідниці – прес-секретар нардепа

У чорній спідниці – прес-секретар нардепа


На прес-конференції дісталося не лише Артему Шевченку. Нардеп дозволив собі гримати майже на всіх, хто задавав йому запитання. Називав журналістів «брехунами», «продажними дівками» та «мраззю».

– Я вчора негайно після публікацій у ЗМІ зв’язався з керівництвом УМВС області та з обласним прокурором і офіційно від них отримав повідомлення, де встановлено, що ні нардеп Яценко, ні члени його сім’ї до даної події непричетні! – повідомляв журналістам Антон Яценко. – Тобто створена брудна провокація на тлі людської трагедії!!! Це дуже прикро. Я, звичайно, звернуся до суду! Але є ще суд Божий і Бог суддя цим людям, які це роблять заради дешевого піару… На жаль для деяких брудних політиків, що, на жаль, сьогодні діють в Україні, до події непричетний нардеп Антон Яценко.

– Наостанок скажу, що суспільство має винести з цієї трагедії певний урок. Я його бачу таким чином. Майже точно відомо, що водій Деу Nexia, який загинув, був нетверезим. І чоловік працював в правоохоронних органах. Присутність в органах і наявність посвідчення дозволяє вживати алкогольні напої за кермом. Тому я зареєструю в парламенті проект закону, що людина, яка буде піймана за кермом п’яною, має бути позбавлена прав на все життя і нести кримінальну відповідальність, – сказав Антон Яценко.

Присутніх здивувало, звідки Яценко знає, що загиблий був п’яним за кермом. Адже, як йдеться у відповіді нардепу від начальника УМВС області Дернового, судово-медична експертиза за наслідками ДТП ще триває…

– Про наявність алкоголю в потерпілого мені розповів начальник ДАІ Уманьского району, – сердито відповів журналістам нардеп.

Нардеп також звернувся до журналістів з проханням не бути політичними кілерами, а бути нормальними…

Про те, чи зустрічатиметься Яценко сьогодні в Києві на очній ставці з Шевченком читайте згодом на «Прочерку».

реклама

Коментарі  

 
+4 #15 Дмитрий 04.09.2012 16:12
Мы ходили к прокурору, тот сказал, что МВД вообще не имело права давать комментарии, потому что дело с самого начала ведет прокуратура и в МВД информации нету!
И вообще из рассказа прокурора вылезло большое колличество несостыковок и прямой лжи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #14 БТР 04.09.2012 11:46
Если водитель ДЭУ был сам виноват, зачем тогда снимать номера и бежать с места преступления?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #13 володимир 04.09.2012 10:39
Нардеп від ПР знає «чиє сало з’їв», для нього простий люд нічого не значить. За вбивство людини хтось повинен сидіти в тюрмі тільки не нардеп…
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #12 Оксана 03.09.2012 19:21
То автомобіль дружини, то сестри - незрозуміло. Хоча б уже придумав одне щось казати :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #11 Юрій 03.09.2012 17:36
Ну у Яценка і м**да: зразу видно всі його моральні цінності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 Гость 03.09.2012 15:02
А где официальное заявление ГАИ и ПРОКУРАТУРЫ?
Чего орать и раньше времени отмазываться.
Видимо очень сильно насолил Яценко Уманьцам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #9 Ника 03.09.2012 15:00
Цитую Ясочка:
Ой клоун!Вже і Полякова винним зробив той,що біг поперед машини та палки в колеса встромляв? :lol: :lol: :lol:

он сейчас и папу римского виновным сделает.лишь бы свой з*д отмазать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #8 Тетяна Єщенко 03.09.2012 14:50
Неприємне враження. Гадаю що не варто Яценку взагалі було показуватися в такому стані перед журналістами. Ця прес-конференція завдала йому більше шкоди ніж користі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #7 Ясочка 03.09.2012 14:16
Ой клоун!Вже і Полякова винним зробив той,що біг поперед машини та палки в колеса встромляв? :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 Знающий 03.09.2012 13:51
Цитую Остап:
Багато ще буде версій, а вже й так ляп на ляпі...

Версия одна - замять дело и протолкнуть кандидата в Раду! Вот и всё! А он расспинается о суде Божьем :lol: И это глава тендерной мафии, тушка-предатель и учасник нескольких ДТП вот например (http://tabloid.pravda.com.ua/scandal/4c289cd1830f5/) Регионально-маргинальная власть не пройдет!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100