реклама
Sucurity Police

реклама

Увечері в суботу, 1 вересня, саме коли під Уманню сталося трагічне ДТП, нардеп і кандидат в нардепи по 200-му виборчому округу Антон Яценко проводив нараду зі своїми штабом та… місцевою владою. Нарада, звісно ж, стосувалася покращення ситуації в окрузі.

Про це сьогодні на прес-конференції в Черкасах журналістам повідомив нардеп Антон Яценко, який криком намагався переконати всіх у тому, що він не був учасником ДТП.

– На час трагедії я був в штабі, де проводив нараду з місцевою владою та своїм штабом щодо покращення ситуації в окрузі. Приблизно 50 осіб це можуть підтвердити! Таке сфальшувати неможливо в принципі! – запевнив нардеп.

Один з журналістів здивувався, як кандидат міг проводити нараду з представниками місцевої влади?

– А що, я не можу з депутатами районної влади поспілкуватися?! Але ми зараз говоримо про те, чи вбив Антон Яценко, будучи п’яним і сидячи за кермом, людину чи ні! А оці ваші речі, будь ласка, після конференції. Зараз ми не будемо йти вшир… Тут є питання чи є Антон Яценко другим Лозинським чи ні, або хтось зробив брудну провокацію! – емоційно виступав Антон Яценко.

Нардеп пояснив, що нарада зі штабістави відбувалася десь з 17-ї до 18-ї години. Саме в цей час і сталося ДТП під Уманню.

На уточнююче запитання «Прочерку», чи може нардеп назвати хоч одне прізвище того, хто з ним був на нараді, Антон Яценко пояснив, що одним з учасників наради був секретар Уманської міськради Аркадій Рибак.

– А також це мій штаб! Приїжджайте до нас! До речі, люди були дуже обурені. Багато молодих людей (очевидно, у штабі – ред.) і вони вперше бачать такі брудні технології. Мене цим не здивуєш. А молодь до цього не звикла… – зазначив нардеп.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Катя 03.09.2012 21:10
мне интересно,он заплатил рыбаку за лжесвидетельств о или угрожал ему?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 лесь 03.09.2012 15:06
Хто був за кермом?? Прізвище, імя, паролі, явки!!!!! Хто?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 правдоруб 03.09.2012 13:44
це все лірика - хто був за кермом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100