реклама

реклама

Слідче управління УМВС України в Черкаській області проводить досудове слідство у кримінальних справах за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем», порушених за фактами заволодіння службовими особами кредитних спілок «Рушник» та «Благо» грошовими коштами, які належать їхнім вкладникам.

Прес-служба обласної міліції просить всіх, хто постраждав від діяльності цих кредитних спілок, і тих громадян, які мають інформацію, яка допоможе слідству у встановленні істини за цією справою, звертатись до слідчого управління за адресою:  м. Черкаси, вул. Благовісна, 189 або телефоном 393-227. 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Олег О 06.09.2012 10:08
Ну і до чого тут термін "стукати". Автор зневажає вкладників, які постраждали від свавілля цієї капіталістичної системи? Є факти злочину і щоб знайти винних необхідно збирати свідченя - докази. А не "стукати", як висловився автор.
Так, їх ніхто не змушував класти гроші в спілки, але майже всі ЗМІ рекламували, а держава давала ліцензії цим спілкам. Тому вважаю, що держава, котра всіляко пропагує капіталістичну систему відносин (грабіжницьку за суттю), винна в рійвній мірі з власниками цих спілок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Семьон 05.09.2012 21:59
СТУКАЮ!!!
В России задержан глава воровской кредитной спилки "Империя"
Когда же наша почти полиция, а пока милиция экстрадирунт его в Черкассы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100