реклама
Sucurity Police

реклама

Учора в Умані – центр виборчого округу №200 – сталася свого роду сенсаційна подія. Депутат Черкаської облради Олександр Румик зняв свою кандидатуру на користь однопартійця, народного депутата Павла Костенко. Він закликав усіх виборців, хто готовий віддати йому свій голос, проголосувати за однопартійця Павла Костенка – людину, що багато зробила для України і для людей.


Три кандидати від опозиції – на один округ №200. Політичні оглядачі констатували: Максим Поляков, Олександр Румик та Павло Костенко не зможуть протистояти єдиному кандидату від Партії Регіонів – Антону Яценку. Ім’я Антона Яценка пов’язують із гучним ДТП, яке днями сталася під Уманню. Він є колегою по фракції, однопартійцем регіонала Віктора Коржа, який також має свій інтерес на Черкащині. Щоб прихильність людей до опозиції не була розпорошеною між трьома кандидатами по округу № 200, Олександр Румик перший зробив крок до єдності.

– Провівши перемовини і консультації з вищим керівництвом, з головами партійних організацій Уманського, Монастирищенського і Христинівського районів, мною було прийнято рішення про зняття своєї кандидатури на даних парламентських перегонах. – заявив Олександр Румик. – Оцінивши ситуацію, я переконався, що лише об’єднавши зусилля трьох кандидатів, можна перемогти провладного кандидата Антона Яценко. Якщо буде інакше, то перемогти Партію Регіонів буде неможливо. Скажу чесно, це важке рішення, одне з непростих у моєму житті. Проте вважаю за честь зняти свою кандидатуру на користь більш досвідченого, більш рейтингового кандидата, діючого депутата Верховної Ради, керівника Комітету Верховної Ради з питань молоді і спорту. Павло Костенко – це людина, яка надзвичайно багато зробила для держави, для людей, для нашого регіону.

Пропозицію підтримали голова міської партійної організації Людмила Кирилюк та голови партійних організацій Уманського, Монастирищенського та Христинівського районів. Тепер рішення за Максимом Поляковим – чи погодиться він зняти свою кандидатуру заради перемоги об’єднаної опозиції. Або гратиме на користь Партії Регіонів, проводячи власну передвиборчу кампанію та розпорошуючи голоси виборців.

– Дуже вдячний Олександру Борисовичу, і це, мабуть, перше рішення на теренах держави, що одна людина, яка дійсно має великий рейтинг у цьому регіоні, що показують минулі перегони, - ділиться враженнями Павло Костенко. - У нього дійсно є великий рейтинг і він знімається на мою користь. І це показує що він дійсно хоче об’єднатись. Те, що стосується мене, ті голови партійних організацій, що присутні, що ми будемо перемагати заради присутніх, тих кандидатів, що своїми діями дискредитували себе. Уманський район достойний мати того кандидата, що буде захищати інтереси народу, а не свої власні. Ми демонструємо обєднання, щоб зняти усі чутки. Він мав усі шанси щоб перемогти. Але ми вважаємо, що якщо буде 3 кандидати від сил, то ми не переможемо.

Анатолій Васильович Бондаренко, голова обласної організації ВО «Батьківщина» вважає такий крок прикладом, якому мають наслідувати по всій країні.

– Вітаю рішення Олександра Румика і вважаю, що тільки разом, об’єднавшись, ми зможемо перемогти Партію Регіонів у даному окрузі, - зазначає Анатолій Бондаренко. –- Сьогодні не стоїть в першу чергу питання особистих амбіцій. Сьогодні основне завдання – перемога на 200-му окрузі об’єднаної опозиції і найбільш рейтингового кандидата. Павло Костенко без сумніву, кращий кандидат від опозиції у даному регіоні.

Сергій Володимирович Сас, народний депутат України, заступник голови фракції Батьківщина у Верховній Раді наголосив, що Павло Костенко входить в двадцятку депутатів, які на думку журналістів зробили найбільше добра для України.

– Сьогодні відбулась безпрецедентна подія, один кандидат зняв свою кандидатуру на користь іншого, - виголошує Сергій Сас. - Павла Івановича знаю доволі довго. Він є одним із найбільш активних депутатів. Свого часу фракція доручила йому очолити Комітет Верховної Ради. За висновками журналістів провідних видань, Павло Іванович входить у двадцятку найбільш активних парламентарів. Також ви знаєте Олександра Румика. Він доволі відома людина на Уманщині і у нашій партії. Його крок мужній. Хочу повторити позицію, яка була висловлена Арсенієм Яценюком: Ми йдемо на вибори не заради участі, а заради перемоги ! Вона потрібна Україні. І опозиційним силам потрібен єдиний кандидат.

Програвати в окрузі ми не маємо права. Підтримаючи позицію голови ради об’єднаної опозиції, будемо працювати, щоб перемога була максимально забезпечена. І все зробимо для того, щоб було саме так.

Про це інформує прес-служба народного депутата України Павла Костенка.

реклама

Коментарі  

 
+1 #25 Остап 06.09.2012 12:50
Цитую патріот:
як розібратися в цій так званій опозиції,ше недавно Бондаренко Румика з партії виключав, а тепер співає дефирамби,істин не обличчя опозиції-гниль


Здається ти патріот того болота, в якому закис. Коли було те, про що ти говориш ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #24 Микола 06.09.2012 11:05
Настав час перейменувати "БЮТ-Батькивщину в "Заообєднана партія гетьманів -зрадників"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #23 Олег 06.09.2012 08:45
Ой та хай менше чешуть. Все досить просто - підміна кандидатур, щоб підняти іншого. А людям лапшу на вуші вішають, що такі ж вони добрі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #22 фотокор 06.09.2012 00:06
не знаю чим займається провід БЮТ але Костенка явно мали б виключити за таку зраду. Походу його самовисунення не означає нічого іншого як меркантильне намагання прорватися назад до корита з якого роками годувався. Не думаю, що Р*мик безкоштовно зняв свою кандидатуру на користь Костенка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #21 Таня 05.09.2012 21:01
У меня что то плохо с зрением. Эти бютовцы в майках юле волю??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #20 Ясон 05.09.2012 15:22
Цитую Ужасть:
Ужасть!!! Народ уже запутался с кем они все объеднуються и объеднуються... А как теперь это объеднання внутри объеднаной Батькивщины называется???
И это объеднуться депутаты, которых объеднаная опозиция не выдвигала кандидатами. Значит они объеднуться против объеднаной опозиции?? :o
Супер КОДло опозиции :lol: :lol:

От такі вівці як Костенко та Румик водяться на 200-му окрузі. Типові тушки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #19 Вовка 05.09.2012 09:45
Джинса!
Пошло!
Не прикрыто!
Поляков, не снимай свою кандидатуру! Пусть Костенко снимает! Он технический кандидать от ПР! Макс не сдавайся. Это провокация.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #18 Ужасть 05.09.2012 09:11
Ужасть!!! Народ уже запутался с кем они все объеднуються и объеднуються... А как теперь это объеднання внутри объеднаной Батькивщины называется???
И это объеднуться депутаты, которых объеднаная опозиция не выдвигала кандидатами. Значит они объеднуться против объеднаной опозиции?? :o
Супер КОДло опозиции :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #17 Валентин 05.09.2012 08:58
Цитую Крук:
"Анатолій Васильович Бондаренко, голова обласної організації ВО «Батьківщина» вважає такий крок прикладом, якому мають наслідувати по всій країні."


А обнімалиця-цілувалися з Поляковим, будували роботу обласної об'єднаної опозиції навколо нього.
І що тепер? - яка ціна слову таких "політиків"?

Бондаренко просто продався. За гроші Костенка відхрестився від всього,від обіцяно к, принципів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #16 Сіренький 05.09.2012 07:46
Цитую Нетолерантний:
Дисципліни немає ані в "Регіонах", ані в "Батьківщині". Голосувати можна лише за "Свободу". Вона стабільна.

А що, на 200-му окрузі хтось йде від Свободи?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100