реклама

реклама

Черкаські хлопці, котрі подорожують автостопом, не в захваті від курортного міста. Про це вони написали на своєму блозі.

Після довгої дороги до Одеси, про що писав «Прочерк», вони два дні вирішили відпочити. Зупинилися на квартирі і, залишивши речі, пішли на пляж. Дорогою побачили досить незвичний парад – прихильників USB.

Парад прихильників USB

Парад прихильників USB


- Море нам не сподобалось, місто нам не сподобалося, - пише в Інтернет-щоденнику Мет. – Анєгіну спочатку сподобалося місто, але вже до середини дня він погодився зі мною і Феніксом. Одесити нам сподобалися ще менше, ніж місто. Не знаю, звідки стільки пафосу в понятті «я одесит». Словом, на наступний день ми півдня просиділи в квартирі, набиралися сил. Зрештою, хазяйка квартири прозвала нас «диванними туристами».

Фенікс і Анєгін не вражені приморською Одесою

Фенікс і Анєгін не вражені приморською Одесою

Приємною несподіванкою для хлопців стала зустріч із черкаськими друзями Данею та Мішою. А під вечір вони погуляли ще Одесою і вирішили іти ночувати за містом на об’їзній, аби із самого ранку ловити машини…

Найяскравіший одеський кадр - лайнер в порту

Найяскравіший одеський кадр - лайнер в порту

Як написав сьогодні «Прочерку» Фенікс, у неділю хлопці таки дістались Криму, де збираються осісти на кілька днів. Про подробиці пригод читайте згодом.

АВТОСТОП – Серія матеріалів "Прочерку" про подорож Україною трьох хлопців з Черкас. Матвій (Мет), Євген (Анєгін) і Павло (Фенікс) планують проїхати за два тижні автостопом Західну та Південну Україну.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100