реклама

реклама

У рамках карантинних заходів у Кам’янці, де зафіксовано вже 28 підтверджених випадків захворювання на коронавірусну хворобу, проведено обстеження всіх осіб, які контактували з хворими.

91960576_213070683472230_1062029903450341376_n

– Наразі завершується тестування осіб, які контактували вже з цими контактними особами, – сказав під час сьогоднішнього брифінгу голова Черкаської ОДА Роман Боднар. – Тобто, обстежується друге коло від хворих. Слава Богу, по цьому колу поки що всі негативні результати.

Голова ОДА повідомив, що кам’янчани адекватно сприйняли обмежувальні заходи на в’їзді-виїзді з міста.

– Ми вдвічі зменшили трафік в’їзду-виїзду з Кам’янки, – сказав пан Боднар. – Жодних конфліктних ситуацій на блокпостах поки що не було. Ті, хто мають перепустку, надають її. А ті, кому заборонений проїзд, реагують на це з розумінням.

У Кам’янці дообладнано лікарню – створено відділення для проведення проб на коронавірус.

Крім того, на підприємствах Кам’янки працівникам тричі на день вимірюють температуру, запроваджено масочний режим і режим посиленої дезінфекції.

– Якщо до кінця тижня ми побачимо, що всі епідемічні ланцюжки перекрито, і поширення хвороби в Кам’янці немає, ми, можливо, перейдемо до звичайного карантину – в’їзд-виїзд у Кам’янку буде такий самий, як і в інших населених пунктах, – сказав Роман Боднар.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100