реклама
Sucurity Police

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко вкотре звернувся до містян із закликом дотримуватися карантину і заходів, запроваджених Кабінетом Міністрів, адже вони обов’язкові для виконання на всій території України.

Бондаренко2

– Зрозуміло, що є питання, які стосуються обмежень у роботі громадського транспорту. Тому що тут карантин, не можна ходити у парки, у лісопарки, на берег великими компаніями, а (пересування, – ред.) в автобусах пом’якшено, тому що треба перевозити деяких працівників тих чи інших державних установ, які здійснюють забезпечення безперебійної роботи підприємств. Шановні друзі! Так у карантин не можна робити! Давайте уже потерпимо тиждень-два, дійсно потерпимо, а там будемо думати, як піднімати економіку, – сказав Анатолій Бондаренко у своєму відеозверненні.

Він зауважив, що карантинні заходи не можна «з одного боку посилювати, а з іншого – запускати громадський транспорт, який, фактично, є найбільшим розповсюджувачем інфекції».

– Тож, друзі, найголовніше – щоб керівники підприємств, які працюють, забезпечили дистанційну роботу, забезпечити роботою своїх працівників. Тому що тільки праця переможе будь-який вірус. Друзі! Вірус вірусом, а нам потрібно жити, працювати. І, я думаю, ми будемо згадувати цей вірус... Можливо, навіть і в «95 кварталі» будемо робити якісь сюжети, – сказав міський голова.

Він також закликав черкащан використати карантинний час для спілкування в родині, з дітьми та батьками, для читання книжок, допомоги нужденним.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100