реклама
Sucurity Police

реклама

Учора Голова Наглядової ради ПАТ «Швейна фабрика Лібовнера» Джозеф Гершкович із Шполи виявив, що кандидат від Партії регіонів по 196-му округу Геннадій Бобов вирішив «розрахуватись» із працівниками його підприємства, видавши їм нібито заборговану зарплату. Про це пише «Про Головне».

Гроші видавались у виборчому штабі кандидата по відомостях підприємства.

Виявивши факт несанкціонованої «оплати праці», Джозеф Гершкович звернувся до ЦВК та прокуратури області, бо в нього виникли підозри, що його фабрику, можливо, використовують як ширму для підкупу виборців.

Пан Джозеф інформує, що станом на 26 жовтня власники акцій підприємства не давали йому доручень про проведення перемовин із третіми особами стосовно погашення заборгованості, що існує.

«Ні я як Голова наглядової ради, ні директор підприємства не вступали в перемовини з цього питання. Адміністрацією підприємства протягом останніх місяців вживаються всі передбачені чинним законодавством України заходи для погашення заборгованостей, що існують на ПАТ «Швейна фабрика Лібовнера», – йдеться в заявах Джозефа Гершковича.

 


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100