реклама

реклама

Кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 158-1 Кримінального кодексу України. Поліцейські продовжують забезпечувати публічний порядок та безпеку громадян на виборчих дільницях області.

с1

Станом на 16:00 поліція Черкащини зареєструвала 54 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства. Всі події зареєстровані, проводяться ретельні перевірки.

Разом з тим поліцією Катеринопільського району розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 158-1 (Незаконне використання виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, голосування виборцем, учасником референдуму більше ніж один раз) Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від двох до трьох років.

с2

Працівники поліції продовжують нести службу на виборчих дільницях, по забезпеченню публічної безпеки та порядку. Всі повідомлення, що надходять та виявляються працівниками поліції, реєструються, їм надається правова кваліфікація згідно з чинним законодавством.

Поліція закликає громадян не порушувати публічний порядок на виборчих дільницях, голосувати виключно у передбаченому законом порядку, а про всі виявлені правопорушення повідомляти до поліції.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100