реклама

реклама

Прокуратура Черкаської області у справах, що стосуються Революції Гідності, направила до суду 11 обвинувальних актів стосовно 14 осіб (одинадцять осіб – колишні працівники органів внутрішніх справ і троє колишній працівників прокуратури). Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко.

Він також відзвітував, що в розшуку через кримінальні правопорушення, вчинені в часи майдану, перебувають колишній начальник УМВС в області Володимир Ліпандін, колишній командир «Беркуту» в Луганській області Валерій Костенко, а також організатор на Черкащині так званих «ті тушок» громадянин Проценко.

ФОТО: novyny.cherkasy.ua

ФОТО: novyny.cherkasy.ua

– На сьогодні вживаються заходи щодо їх розшуку. а з метою підвищення ефективності таких заходіВ, за моєю вказівкою, оперативно розшукові справи щодо цих осіб були передані до обласного управління СБУ. Сподіваємося, що завдяки фахової роботи працівників СБУ швидше встановимо місцеперебування цих осіб, – зазначив Сергій Овчаренко.

Він також зазначив, що кримінальне провадження щодо подій, які мали місце 23 та 27 січня (штурми обласної державної адміністрації, де прості громадяни та представники черкаських, всеукраїнських та польських ЗМІ зазнали тілесних ушкоджень від представників спецпідрозділу «Беркут») було передано в Генпрокуратуру України з метою обєктивного розслідування.

Прокурор області також зазначив, що вже пророблена велика робота щодо розслідування справи із завдання тілесних ушкоджень активістці Ользі Галушко. Проте розслідування триває.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Гаврош 30.10.2015 09:42
Окозамыливание!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 правдоруб 29.10.2015 13:17
а коли прокуратура почне зясовувать кто такі громадяна Береза та Мельнікков що безпосередньо займалися залученням тітушок до роботи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 ТАКИ ДА 28.10.2015 17:57
Ото як візьметься, так і відпуститься. Було б сказано...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100