реклама

реклама

У 2017 році Вища рада правосуддя звільнила трьох черкаських суддів за дисциплінарні проступки. Так, посаду втратили двоє суддів Соснівського райсуду Черкас та одна суддя Канівського міськрайонного.

01_unian_hastrolery_352

Про це інформують на офіційному сайті Вищої ради правосуддя, пише «Інфоміст».

За дисциплінарні проступки було звільнено суддів Соснівського районного суду міста Черкаси Валерія Петровича Чепурного та Володимира Васильовича Орленка, а також суддю Канівського міськрайонного суду Черкаської області Оксану Володимирівну Хорошун.

Як зазначено у рішенні ВРП, всі три дисциплінарні справи відкриті за заявами коаліції МГО "Молода Черкащина" та представників прокуратури Черкаської області.

У заявах вони стверджували, що судді ухвалювали рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо осіб, які були учасниками масових акцій протесту в період з 21 листопада 2013 року.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Верник 20.02.2018 17:38
мда... а тогда у них выбора то и не было, команду свыше давали, теперь аукнулось
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 ДЖЕКО 20.02.2018 12:33
Все правильно. Тільки щось майже не чути, щоб суддів звільняли за величезні хабарі та незаконні рішення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 захар 20.02.2018 10:54
Орленко это который из прокуратуры в судьи ушёл с двумя неснятыми дисциплинарными взысканиями крёстничек Оленя .Чего ж так тянули долго он ещё и попредседательс твовать успел.Страшно что олень на русском танке вернётся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100