реклама

реклама

Портрет українського політичного діяча, ідеолога і теоретика українського націоналістичного руху ХХ століття Степана Бандери з’явився в міськраді. Його у своєму кабінеті повісив заступник в. о. мера Черкас Павло Карась.

 
Нагадаємо, що в Павла Миколайовича є така традиція – вішати цей портер там, де його робоче місце. Коли Павло Миколайович був директором КП «Черкаситеплокомуненерго», портрет лідера українських націоналістів висів там у його кабінеті.
Фото з архіву: Павло Карась покидає посаду директора КП «Черкаситеплокомуненерго». Портрет Бандери за хвилину буде знятий

Фото з архіву: Павло Карась покидає посаду директора КП «Черкаситеплокомуненерго». Портрет Бандери за хвилину буде знятий


Як розповів «Прочерку» Павло Карась, цей портрет був подарований йому у 2004 році – в часи Помаранчевої революції – хлопцями з «Пори».

– Я досі підтримую ті ідеали і вважаю, що Помаранчева революція в Україні не перемогла. Також вважаю, що нормальне життя в країні можливе лише, коли ідеали Помаранчевої революції дійсно переможуть і стануть нормою життя, – пояснив Павло Карась.

Разом з тим, він зауважив, що не є прихильником такої політичної сили як ВО «Свобода», яка «сьогодні експлуатує образ Бандери».

– Я поділяю значну частину поглядів Степана Андрійовича. Не всі, але значну частину. До речі, портрет Бандери намальований в рідному селі політика (Старий Угринів, тепер Калуського району Івано-Франківської області – ред.). – сказав Павло Карась. – Якби я зараз прийшов на нову роботу і не мав цього портрета в кабінеті, то сказали б, що Карась якийсь інший. Але Карась той самий! Мої принципи для мене важливі. І коли я не зможу ці принципи відстоювати, то я піду. Так, я можу піти на компроміс, але є речі, які я ніколи не переступаю. Тож коли я піду з міськвиконкому (а я не виключаю того, що при певних обставинах я піду), то це означатиме, що ті події, яка відбуваються в міськвиконкомі, принципово суперечать моїм поглядам і світогляду.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100