реклама

реклама

Сьогодні – вже третій день, як на Соборній площі в центрі Черкас під пильним оком міліціонерів лежить огороджений попереджувальною стрічкою каркас для майбутньої новорічної ялинки.


Зауважимо, що відкриття символу Нового року на Соборній площі традиційно відбувається 19 грудня, у День святого Миколая.

Як правило, монтувати «губернаторську» ялинку орієнтовно починають за десять днів до урочистого відкриття. Цьогоріч каркас на площу привезли вже 26 листопада, трохи менше, ніж за місяць до відкриття.

Причинами такої спішності «Прочерк» вирішив поцікавитися у керівника комунального підприємства «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» Михайла Тарана.

– Та ще почекайте, до ялинки ще далеко, – відповів Михайло Олександрович. – Каркас привезли. Будуть його ставити. Поки не знаю, почекайте. А що вас цікавить?

Журналіст «Прочерку» висловив припущення, що, можливо, цьогоріч відкриття відбудеться раніше.

– У минулому році ялинку на Соборній (площі, – ред.) відкривали 19 грудня, щоб ви знали. І в цьому році буде також на Миколая відкриття. Є плани… – сказав Михайло Таран.

Коли журналіст попросив уточнити, які саме, Михайло Олександрович відрізав, що «не знає, побачимо».

Не захотів говорити керівник комунального підприємства і про те, буде ялинка сформована із штучних чи живих гілочок.

– Чому ви мене питаєте? Я не знаю. Голова (очевидно, голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, – ред.) вирішує. Я тут до чого? Як скаже, так і буде. Поки ще немає нічого, – зазначив Михайло Таран.

реклама

Коментарі  

 
+11 #5 Dobrij 28.11.2013 13:58
Большего бреда еще не помню! :-x :-x :-x

Леонид Данилович, прости, что когда-то ругал тебя на чем свет стоит! При тебе, по крайней мере, мне не было так страшно и стыдно за мою страну! Всякой украинофобской шелупони ты спуску не давал, ничего не скажешь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Loki 28.11.2013 13:28
А шо удивляет? В этом году просто решили Николая 6 декабря праздновать, со всей европой. Администрация была готова в носки себе раньше наложить, но люди успокоились. Но если народ начнёт снова на площади собираться и хлеба требовать, начнуть собирать и ёлку даже к первому адвенту. А он междупрочам уже в это воскресенье. Не верите? Адвенткранцы все купили в ода? Политеисты - многостаночники от власти! Не забываем зажигать первую, самую большую свечечку! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Зброяр 28.11.2013 13:28
Бідний голова))) навіть такі питання не може нікому довірити))) все сам...все сам...і про покращення дбає сам, і про йолку)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 незнайка 28.11.2013 13:18
Все по-ефрейторски Подьем-в шесть Выезд-в двенадцать Докладает старшина Петренко СТВОРЫВ ЗАРЕЕСТРУВАВ НАДИЛЫВ ПОВНОВАЖЕННЯМЫ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 комент 28.11.2013 13:14
а ви спробуйте зібратись на площі - її моментом почнуть монтувати та відкривати. Можуть і в вересні відкрити - наш *ерой на все здатен! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100