реклама

реклама

18 січня в Україні відбулося щонайменше три велопробіги в підтримку громадянських прав в Україні, інформує Асоціація велосипедистів Києва.


Черкащани їздили в гості до «Сміливого» – чоловіка, що довго стояв один на майдані у м.Сміла, харків’яни зібралися рекордною кількістю за морозу та снігу, кияни вже не вперше проїхалися центральними вулицями міста.

Вранці на Черкащині йшов дощ, та це не завадило велоактивістам вирушити в дорогу. По трасі до Сміли їх вітали автомобілісти. У Смілі поспілкувалися з місцевими активістами, а також поговорили з основним героєм – Сергієм Мініним.


«Сергій виявився дуже розважливою людиною і цікавим співбесідником з великим життєвим досвідом. Казав, що не вважає це чимось надзвичайним – свою позицію, що це нормальна позиція кожної думаючої людини», – розповідає один з учасників акції Сергій Тимошенко.


Назад в Черкаси велосипедисти добирались дизелем, зробили ще пару кіл Черкасами, решту часу провели роздаючи стрічки й інфографіку про нові закони. Зі спостережень активістів, більша частина людей нічого не чула про закон. Тому активісти закликають жвавіше інформувати народ.

 

Фото з "Фейсбуку" Сергія Тимошенка

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 Максим Залiзняк 19.01.2014 23:50
.... делать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Ян Казимир 19.01.2014 21:53
Веломайдан Черкас. Слава героям!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100