реклама

реклама

Вчора, разом із баскетбольним турніром Кубок Венето, у Черкасах стартувала соціальна акція "Разом до перемоги". Її метою є зібрання коштів на підтримку батальйону "Азов" у якому на сході України воює близько 20 черкащан. Більшість з них футбольні ультраси з Supporters, є серед "азовців" і баскетбольні вболівальники, інформує сайт баскетбольного клубу.


Саму акцію організував черкаський фан-сектор. Вболівальники не просто збирали гроші для своїх побратимів, а й давали взамін символічні подарунки. Так за пожертвування черкасці отримували магніти та наклейки із патріотичним зображенням логотипу черкаського клубу. За словами організаторів акції найкраще розходилися наклейки із зображенням "Мавпи", яка тримає у руках голову Путіна.


Окреме місце у ПС "Будівельник" було відведено для малювання. Там усі охочі мали можливість зробити послання українським військовим у вигляді малюнку, а також написати власні побажання захисникам.

Віктор Лихолай, співорганізатор акції: "Нашою головною метою є підтримати побратимів з батальйону "Азов". Перший день акції пройшов доволі успішно, окрім попередньо запланованої програми ми запропонували охочим намалювати власні роботи, як результат намальовано більше 20-ти робіт. Акція продовжується і цілком вірогідно ми її перенесемо у регулярний чемпіонат Суперліги".


Вчора під час першого ігрового туру на товариському баскетбольному турнірі побувало близько 800 глядачів. Охочі з них долучитися до акції пожертвували 2630 гривень. Сьогодні та завтра акція продовжиться.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Директор 13.09.2014 14:06
Непогано, креативно. Але як не знали "мавпи" мови української - так і не знають. Який *** роздруковував вивіску з написом "ТворчІй куточок"? :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100