реклама

реклама

Традиційно на день народження ми радіємо отриманим подарункам. Отримало свій подарунок до дня народження, яке святкується 14 жовтня, й місто Жашків. У цьому році маленькому місту з великою історією  виповнюється 378 років, і волонтери Благодійного фонду «Нова Громада» подбали, аби воно стало ще красивішим.


Так, напередодні свята стараннями волонтерів у місті з’явилася найбільшау місті вулична картина: її розмір складає 144 квадратних метри. На створення цієї пам’ятки активісти витратили 5 днів! Новий витвір мистецтва продовжить серію вуличних картин за мотивами творів української художниці Марії Приймаченко. Першу активісти «Нової Громади» подарували жашківчанам до Дня Незалежності в рамках ініціативи з покращення інфраструктури міста.


Містянам припала до душі стильна пам’ятка,тому 3 жовтня у Жашкові знов з’явилися бригади волонтерів Фонду і нова яскрава, квітчаста вулична картина. Акцію було ініційовано місцевою владою і з радістю підтримано «Новою Громадою».  Про це інформує прес-служба благодійного фонду.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Василь 08.10.2014 12:47
Ця "нова громада" - новий проект конюха, що збити з толку тупий забитий ригионалами лохторат
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Дід Трохим 08.10.2014 10:47
О, оце толсто, крупно і на високом художесвенном уровнє, як казав парторг піщевиков, принімая картіну "Даная" в буфеті автовокзалу. Молодці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 RSS 08.10.2014 10:31
молодці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100