реклама
Sucurity Police

реклама

Уродженець Черкащини, лауреат Шевченківської премії Василь Шкляр завітав днями до бійців полку «Азов».


«У дружній, майже домашній, атмосфері, пан Василь поспілкувався із азовцями. Автор національних бестселерів «Чорний ворон» («Залишенець») і «Маруся» зробив екскурс в українську історію, провів паралелі між історичними подіями Національно-визвольної боротьби 1917-21 років та сучасною боротьбою України за Свободу та Соборність. Особливо цікаво було послухати роздуми автора на тему феномену добровольства в українській історії», – йдеться на сторінці батальйону спецпризначення «Азов» у «Фейсбуці».


«Всім бажаючим бійцям полку автор подарував примірники свого найновішого роману «Маруся», а також добре знаного «Чорного ворона» із авторськими автографами, за що азовці йому щиро вдячні», – інформують у «Фейсбуці».

Нагадаємо, що 2011 року Василь Шкляр був удостоєний Шевченківської премії за роман «Чорний ворон», проте в знак протесту відмовився від премії. Зате на Холодноярщині він отримав народну Шевченківську премію.

Роман В.Шкляра «Чорний ворон» («Залишенець») у вільному доступі: http://1576.ua/books/2870

Читати уривки із роману В.Шкляра «Маруся»: http://www.bookclub.ua/ukr/read/shklyar/Marusya/

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Патріот 03.11.2014 13:12
За минулу добу жоден український військовий не загинув і не був поранений – РНБО(сьогоднішн ій звіт)ВОНИ НАС ВЗАГАЛІ ЗА І...ОТІВ МАЮТЬ? А ЯК НА РАХУНОК ВЧОРАШНЬОГО ВЗРИВУ В МАРІУПОЛІ? ДВОЄ ЗАГИНУЛО,ШЕСТЕР О ПОРАНЕНО?ЦЕ ТІЛЬКИ ТАК,ТЕ ЩО ПО НОВИНАМ ПРОСКОЧІЛО..СКІЛЬКИ МОЖНО БРЕХАТИ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100